EXCLUSIV  Horoscop, marți, 27 iunie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Mercur intră în Rac. 

Mercur intră în semnul Racului, unde va sta până pe 11 iulie. Memoria ne va funcționa bine, vom avea acces mult mai ușor la amintiri și vom avea grijă la cum ne formulăm ideile. Când planeta comunicării tranzitează semnul emoțiilor, vrem să nu jignim, supărăm sau îngrijorăm oamenii din jur. Totuși, acest tranzit este recunoscut pentru victimizare și tendința de a-i șantaja din punct de vedere emoțional pe cei din jur. Cert este un lucru: vom fi și destul de creativi. Venus se apropie de o conjuncție cu Lilith în semnul Leului. 

Berbec

O parte din tine va fi mai vulnerabilă, dar cealaltă îți va cere să nu ții cont de nimeni și nimic. Și va fi greu să le împaci. 

Taur

Mintea și emoțiile vor colabora bine astăzi. Trebuie doar să devii un ascultător mult mai bun. Și vei găsi repede răspunsuri și soluții. 

Gemeni

Te vei gândi prea mult la bani. Faci calcule peste calcule, analizezi și încerci să găsești soluția cea mai bună pentru e eficientiza bugetul. 

Rac

Cu Mercur în semnul tău, mintea îți va merge de minune și vei reuși să faci tot felul de conexiuni. Ai grijă la cheltuieli!

Leu

Astrele îți recomandă să vorbești mai puțin și să asculți mai mult. Nu este cazul să demonstrezi nimic nimănui. 

Fecioară

Viitorul apropiat te preocupă, însă astrele îți recomandă să fii mai relaxat. Și să nu mai hiperbolizezi propriile scenarii. 

Balanță

Te irită reacția unor șefi. Ți se pare nedrept ceea ce zic, însă nu este cea mai bună perioadă pentru a-ți face dreptate. 

Scorpion

Parcă nu te mai atrag la fel de mult oportunitățile profesionale. Atenția ta este direcționată către zona personală. 

Săgetător

Astrele îți atrag atenția că vei avea tendința de a face exces de zel. Des și în orice domeniu. Ai nevoie de un punct de echilibru. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să nu mai fugi de unele discuții cu partenerul. Chiar este o perioadă bună de a comunica eficient. 

Vărsător

Colegii devin mai curioși, mai dornici să știe unele detalii. Inițial, vei bănui că este vorba despre altceva, dar nu este cazul. 

Pești

Visezi cu ochii deschiși cât e ziua de lungă. Ai face bine să nu împărtășești colegilor multe detalii despre viața ta personală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel