EXCLUSIV  Horoscop, marți, 29 martie 2022

Daniela Simulescu/poza emisiune
Daniela Simulescu/poza emisiune

Horoscop. Venus se apropie de un careu cu Nodurile Lunare. 

După conjuncția cu Saturn, Venus se pregătește să facă un careu cu Nodurile Lunare. Este posibil ca aceia care au marcaj fix în astrogramele natale(Taur, Leu, Scorpion și Vărsător) să își pună multiple întrebări legate de relațiile lor. Tensiunile interioare se vor proiecte în modul în care ne raportăm la partener. Luna își termină tranzitul în semnul Vărsătorului și va intra în cel al Peștilor. 

Berbec

Un lucru este cert: mai dispare din confuzia legată de următorul pas. Cel puțin în ceea ce privește cariera. Chiar poți lua decizii bune. 

Taur

Venus va fi în conflict cu Nodurile Lunare, ceea ce te va face destul de tensionat și grăbit, chiar dacă nu îți stă în fire. 

Gemeni

Respiri altfel de când Mercur a intrat în Berbec. Vei observa că ai mai mult curaj în a-ți susține ideile, atât acasă, cât și la serviciu. 

Rac

Cât dai și cât primești. Acestea vor fi întrebările importante ale următoarelor zile. Vei fi destul de preocupat de un echilibru. 

Leu

Nimic nu te enervează mai mult ca momentul în care partenerul pare să nu conștientizeze eforturile pe care le depui în bunăstarea relației. 

Fecioară

Ținuta ta morală de la serviciu va fi apreciată atât de șefi, cât și de colegi. Și astfel, este posibil să primești noi oportunități. 

Balanță

Cum Venus este guvernatorul tău, vei resimți zilele acestea la un nivel intens. Pare că vrei să le faci pe plac tuturor și nu este cazul. 

Scorpion

Echilibrul tău emoțional poate fi ușor destabilizat de unele evenimente din familie. Va trebui să te implici cu resurse, energie și multă răbdare. 

Săgetător

Poți comunica pe limba fiecărui om. Și chiar reușești să transmiți informația într-un mod sintetizat, ușor de înțeles. 

Capricorn

Devii mult mai conștient de valoarea lucrurilor. Mai ales atunci când vrei să cheltuiești sume importante de bani. 

Vărsător

Te vei lăsa influențat de comentariile celorlalți legate de viața ta amoroasă. Nu uita că ei nu trăiesc aceleași evenimente ca tine. 

Pești

Generozitatea este bună, dar într-un mod echilibrat. În caz contrar, vei trece prin destul clipe dezamăgitoare și îți vei pierde încrederea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel