EXCLUSIV  Horoscop, marți, 3 octombrie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Lilith intră în Fecioară. 

Marți, 3 octombrie, Lilith intră în Fecioară, unde va sta până pe 29 iunie 2024. După tranzitul prin Leu, care a expus numeroase personalități cu un grad ridicat de narcisism, iată că, acum, Lilith pătrunde în semnul perfecțiunii. Ne vom duce obsesiv către ea pentru a fugi de haosul din viețile noastre. Lilith ne sperie, dar ne și atrage precum un magnet. Iar arhetipul Fecioarei este cel al algoritmului. 

Mercur din Fecioară face un trigon cu Pluto din Capricorn. Vom comunica într-un mod profund, cu aplomb și cu pasiune.

Berbec

Vei deveni mai obsedat de ordine și disciplină, mai ales la serviciu. De asemenea, relațiile cu colegii se pot complica. 

Taur

Astrele îți recomandă să găsești un echilibru între nevoile tale și ce îți cer ceilalți. Încearcă să nu vezi totul în alb sau negru. 

Gemeni

Mercur face trigon cu Pluto, deci îți mai revii din zăpăceala ultimelor zile. Nu vei avea control absolut asupra unei probleme a familiei. 

Rac

Vorbește gura fără tine! Și vei regreta pe urmă. Dar, din fericire, nu va fi nimic grav, Încearcă să nu fii prea arogant!

Leu

Vei lua unele decizii pe plan financiar care îi vor șoca pe apropiați. Dar, până la urmă, îți dai seama că nu trebuie să dai explicații nimănui. 

Fecioară

Lilith îți va aduce o porție de noncomformism, pe care o vei folosi imediat. Cert este că nu trebuie să îți ignori de tot emoțiile. 

Balanță

Epuizarea este un subiect sensibil. Îți dai seama că nu mai poți dintr-un anumit punct de vedere, dar parcă nici nu ai renunța. 

Scorpion

Nu te baza doar pe ceilalți! Încearcă să iei decizii și de unul singur. Prietenii și cunoștințele nu au timp doar de tine. 

Săgetător

Unele crize de la locul de muncă se pot transforma în adevărate oportunități dacă nu vei fugi de responsabilitate. 

Capricorn

Vei fi atras de subiecte diferite, puțin noncomformiste. Îți vei lăsa mintea să fie mai flexibilă. Nu te grăbi cu deciziile la serviciu!

Vărsător

Astrele îți recomandă să ai grijă la persoanele pe care le lași în viața ta. Unii străini nu merită atâta atenție câtă le oferi. 

Pești

Partenerul te va provoca serios. Dar, până la urmă, chiar ai nevoie de cineva care să te trezească la realitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel