EXCLUSIV  Horoscop, marți, 31 mai 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop. Luna tranzitează în continuare semnul Gemenilor. 

Luna își continuă tranzitul prin semnul Gemenilor, menținând energie Lunii Noi de ieri. Și poate că ar trebui să profităm, adică să observăm situațiile din jurul nostru și din altă perspectivă. Și spun asta pentru că ne apropiem de oprirea retrogradării lui Mercur din Taur. Și cum acest tranzit se va întâmpla printr-un careu cu Saturn, ne vom împiedica, încurca sau lovi de rezultatele propriilor acțiuni, ce-i drept foarte fustrante. Marte este în continuare foarte aproape de Jupiter, simțim din plin furia și acțiunea oferite de această conjuncție. 

Berbec

Din punct de vedere astrologic, ai foarte multe aspecte pozitive. Depinde doar de tine modul în care le folosești. Curajul este cheia succesului. 

Taur

Venus se instalează serios în semnul tău, te sprijină cu siguranță, dar pe undeva ai destule temeri, trebuie să recunoaștem, destul de neîntemeiate. 

Gemeni

Poate fi una dintre acele zile când ți se întâmplă ceva bun, total neașteptat. Este important să fii recunoscător și să devii conștient de puterea personală. 

Rac

Deși nu ai rezervorul de energie plin, te vei descurca să te ocupi de toate planurile zilei. Ba chiar îi vei motiva pe cei apropiați să te urmeze. 

Leu

În afara faptului că partenerul îți poate face unele șicane, pe cer nu sunt alte aspecte care să te deranjeze. Deci nu este cazul să te victimizezi. 

Fecioară

Atâta timp cât ești liniștit din punct de vedere financiar, toate îți merg. Dar este posibil ca o persoană dragă să aibă nevoie de ajutorul tău. 

Balanță

Te bazezi prea mult pe ceilalți și prea puțin pe tine. Ba chiar ai tendința să te pierzi cu totul. Spre seară îți vei da seama că fugi de responsabilitate. 

Scorpion

Cu siguranță vei primi ajutor dacă îl vei cere. Valabil mai ales în ceea ce privește zona profesională. Este multă muncă și nu le poți face pe toate. 

Săgetător

Discuțiile cu oamenii apropiați sunt foarte importante. Deci nu le evita! Oricât de teamă ți-ar fi de ele, mai bine tragi aer în piept și reacționezi precum un adult. 

Capricorn

Vrei să știi de ce oamenii din jurul tău vor permanent haos. Pentru că zilele acestea vei asista la destule evenimente tensionate și contradictorii. 

Vărsător

Astrele te invită să fii mai atent la ritualurile pentru bucuria personală. Dacă nu ai o rutină în acest sens, este cazul să o creezi. 

Pești

Autoindulgența te va urmări peste tot. Vei cheltui mai mulți bani decât ar trebui, dar îți vei găsi cu siguranță numeroase scuze. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel