EXCLUSIV  Horoscop, marți, 5 septembrie 2023

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Jupiter și-a început retrogradarea. 

Jupiter și-a început retrogradarea în semnul Taurului. Și ne va învăța să ne întindem cât ne ține plapuma, mai ales din punct de vedere financiar. Până pe 30 decembrie, când va deveni din nou direct, vom învăța numeroase lecții despre cum să ne cheltuim banii. Sau vom reveni asupra unor investiții începute după 16 mai încoace. Mercur retrograd se apropie de conjuncția cu Soarele în Fecioară. 

Berbec

Unele chestiuni profesionale vor fi destul de stresante. Astrele îți recomandă să te sfătuiești tot timpul cu colegii, să nu faci nimic doar de capul tău. 

Taur

Retrogradarea lui Jupiter în semnul tău te va pune pe gânduri. Îți vei da seama că optimismul este bun în anumite doze. 

Gemeni

Cum Mercur se apropie de Soare, s-ar putea să ai parte de unele încurcături. Mai ales în sânul familiei. Comunicarea este vitală. 

Rac

Astrele îți recomandă să gândești înainte de a vorbi. Unele cuvinte vor avea o notă de plată nu prea plăcută. 

Leu

Chestiunile financiare nu sunt punctul tău forte. Deci ai face bine să te sfătuiești cu persoane de încredere înainte de o tranzacție. 

Fecioară

Ești prea influențabil. Așa că fă tot posibilul să permiți în preajma ta doar oameni de încredere, pe care te poți baza. 

Balanță

Dacă stai toată ziua și îți faci gânduri care nu au nicio legătură cu realitatea, vei avea multe de pierdut. Fii mai practic!

Scorpion

Cu Jupiter retrograd în casa relațiilor, ai face bine să te uiți la partener într-un mod mai obiectiv și să te implici cu adevărat. 

Săgetător

Ajustările pe care va trebui să le faci la servicu îți vor da numeroase bătăi de cap. Iar oboseala, fizică și mentală, nu trebuie ignorată. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să îți rezervi timp și pentru pasiunile tale, nu doar pentru carieră. Sufletul tău are nevoie să se bucure. 

Vărsător

Problemele din familie vor fi rezolvate cu siguranță, trebuie doar să ai încredere și să te implici dacă ți se cere sprijinul. 

Pești

Discursul tău va fi destul de convingător. Vei avea parte chiar de mici victorii. Important este să fii cât mai optimist. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel