EXCLUSIV  Horoscop, marți, 6 august 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Fecioarei, unde se află deja Venus și Mercur retrograd. 

Venus a intrat în semnul Fecioarei unde va sta până pe 29 august. Și ne va oferi un simț al practicului și al detaliilor - complet ieșit din comun. Planeta iubirii și a feminității pășește cu atenție în semnul purității și al perfecțiunii. Acest tranzit ne îndeamnă să ștergem praful de pe sentimentele noastre, să muncim pentru sănătatea relațiilor și să fim la selectivi în alegerea unui partener. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Te vei implica într-un proiect de la serviciu cu mare drag. De altfel, chiar ai nevoie să îmbini utilul cu plăcutul în această perioadă. Totuși, nu neglija deloc timpul liber!

Taur/Ascendent în Taur

Tranzitul nou al lui Venus va fi pe placul tău. Vei găsi moduri de a-ți folosi creativitate și vei reuși să te ocupi de propriile dorințe și plăceri. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Cu Mercur retrograd și Venus în casa a patra, nu uita că trebuie să ai mai mare grijă de tot ce înseamnă gospodărie și menținerea unei relații armonioase cu familia. 

Rac/Ascendent în Rac

Luna tranzitează casa a treia. Astăzi vei simți nevoia să comunici mai des ceea ce simți. Nu te ferești nici de emoțiile pozitive, nici de acelea negative. 

Leu/Ascendent în Leu

Astrele te încurajează să îți faci o nouă strategie financiară. Una care să țină cont de toate provocările momentului, dar și de greșelile tale din trecut. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Venus îți oferă un nivel de atracție crescut, carismă și dorința de a te bucura de viață. Dacă vei vedea jumătatea plină a paharului, s-ar putea să primești unele șanse. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Este una dintre acele zile în care ți se îneacă aproape toate corăbiile. Astrele îți recomandă să nu neglijezi deloc odihna și somnul. Și stai departe de oamenii care nu îți plac. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ai prea mari așteptări de la prieteni sau cunoscuți. Și riști să fii destul de dezamăgit. Astrele îți recomandă să fii mai înțelegător și să accepți că viața se poate schimba într-o clipă. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Vei avea mai multă vizibilitate la locul de muncă. Doar că trebuie să ai grijă în ce fel. Adică să fie datorată unui succes și nu cauzată de vreo greșeală gravă. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Astrele îți recomandă să folosești perioada aceasta pentru a învăța ceva nou, a relua unele studii și pentru a explora alte aspecte ale vieții. Acordă atenție suplimentară călătoriilor. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Nu este cea mai bună zi pentru obsesii sau pentru a face din țânțar armăsar. Astrele te invită să devii mai conștient de puterea ta interioară. 

Pești/Ascendent în Pești

Partenerul este protagonistul zilei. Încearcă să nu devii invidios și să încerci să ii sabotezi unele inițiative. Acesta te va aprecia enorm dacă îl vei sprijini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel