Horoscop martie, previziuni tari pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vindecare, o nouă casă

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Daniela Simulescu a prezentat horoscopul pentru nativii zodiilor Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești sau cei ascendent în aceste semne.

Horoscop martie 2022 Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

Pentru tine, e o lună statică. Spun asta pentru că Soarele este în casa a 4-a şi va sta lângă Jupiter, lângă Mercur, lângă Neptun. E adevărat că în casa a 3-a (Doamne ajută!) vor intra Venus şi Marte. Au fost în casa a 2-a şi ai simţit că nu ţi se întâmplă nimic financiar, că nu se activează nimic şi a fost frustrant. Acum, când intră în casa a 3-a începi să mai ieşi puţin din junglă, să zicem aşa. Îţi mai revii.

Ai aspecte foarte bune în tot ceea ce înseamnă familie. Luna martie poate veni cu vindecarea cuiva, cu alinarea sau cu o uşurare. Poate ai o rudă bolnavă sau poate ai pe cineva care este într-o relaţie toxică şi decide să se despartă, iar toată familia se bucură. Veţi auzi de multe evenimente pe plan familial, oamenii din jurul tău să aibă tot felul de iniţiative.

Poate să fie o lună în care poţi să te muţi sau să schimbi ceva acolo unde te-ai mutat, poţi să cumperi o casă, să faci o investiţie. E o lună bună pentru asta. Şi bineînţeles, poţi să îţi faci o grădină, să creşti legume, fructe. Cine ştie ce idei din acestea "domestice" vă vin în luna martie.

Continuarea pe ASTROSENS.RO! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel