EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 12 septembrie 2024

Daniela Simulescu
Daniela Simulescu

Horoscop zilnic. Mercur se apropie de un sextil cu Marte. 

Marte se apropie de careul cu axa Nodurilor Lunare. Ne va fi destul de greu să ne gestionăm furia. Ba mai mult! Vom căuta, parcă în mod intenționat, circumstanțele prin care aceasta să fie proiectată. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Ești foarte vrednic astăzi, însă pentru alții. Când este vorba de treburile tale gospodărești, le cam eviți. Încearcă să nu te victimizezi în mod exagerat în fața apropiaților. 

Taur/Ascendent în Taur

Venus face o inconjuncție cu Saturn. Timpul nu îți va fi aliat astăzi, mai ales în ceea ce privește situațiile complicate de la serviciu. Va trebui să faci nenumărate ajustări. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur se apropie de sextilul cu Marte. Vei fi mult mai generos față de familie. Din mai multe puncte de vedere. Partenerul chiar are nevoie de atenția ta.

Rac/Ascendent în Rac

Te ții de promisiunile făcute și astfel, apropiații te vor aprecia și mai mult. Astrele îți recomandă să găsești un echilibru între modeste și laudă. 

Leu/Ascendent în Leu

Ai nevoie de reguli pe plan financiar. Unele gândite de tine, și unele pe care chiar să le respecți. Sfaturile celorlalți nu te vor ajuta deloc în acest sens. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Trebuie să reții ceva! Soarele din semnul tău încă mai este în opoziție cu Saturn. Ce înseamnă asta? Că nu trebuie să exagerezi din niciun punct de vedere. Nu vei avea energie. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Apar tot felul de încurcături la locul de muncă și nu mai timp pentru tine. În continuare, astrele îți recomandă să nu intri în niciun conflict cu șefii sau colegii. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Afli vești despre unii prieteni, care te pun pe gânduri. Și care te vor face să te ambiționezi. Câteodată, invidia poate fi un factor destul de motivant. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna este tot în semnul tău. Vei crede că, din cauza emoțiilor puternice, nu poți avansa. Dar adevărul este altul. Dacă vei fi atent la stările tale, te vei înțelege mai bine. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Este una dintre acele zile în care partenerul este foarte exigent cu tine, iar proiectele de la serviciu îți dau mari bătăi de cap. Toți vor ceva de la tine și tu abia mai faci față. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Trebuie să îți creezi o strategie în ceea ce privește consumul de resurse. În primul rând, să ai în vedere timpul. Nu îl poți pierde aiurea, din cauza unor oameni care nu reprezintă mare lucru în viața ta. 

Pești/Ascendent în Pești

Partenerul este mai lipsit de vlagă în această perioadă. Deci va trebui să îți faci timp pentru a-l ajuta. Și să ai în vedere ceva: că te iei prea în serios. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel