EXCLUSIV  Horoscop miercuri, 13 aprilie 2022: Află ce ți-au pregătit astrele astăzi

Horoscop 13 aprilie/ pixabay foto
Horoscop 13 aprilie/ pixabay foto

Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 13 aprilie 2022. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul zilei de 13 aprilie 2022, de la ora 09:00, pe DCNews și la DCNewsTV.

Youtube video image

Tranzitul lui Mercur în Taur poate fi o perioadă în care să simți schimbări în modul în care comunici atât verbal, cât și prin gesturi sau fapte. 

”Atunci când vorbim despre Mercur, ne referim, de fapt, la Zeul Hermes. În mitologie acesta era cunoscut pentru istețimea sa, abilitățile sale de negociere și călătoriile pe care le făcea atât pe mare cât și pe uscat.

În astrologie, Mercur arată felul în care gândim și comunicăm, vorbind aici de comunicare verbală, dar și de ceea ce spun faptele și gesturile noastre.

Mercur a intrat în semnul Taurului pe 11 aprilie și va rămâne acolo până pe 30 aprilie.

Având în vedere că Taurul este un semn de pământ, iar Mercur tocmai a ieșit dintr-un semn de foc (Berbec), vom învăța să comunicăm diferit și ne vom adapta acestei schimbări. Dacă în ultima vreme am fost agresivi sau impulsivi în vorbire, odată cu intrarea lui Mercur în semnul Taurului vom fi mai calmi, ne vom măsura spusele și abia apoi vom comunica deciziile pe care le-am luat. Vom elimina discuțiile inutile.

Totodată, nu ne vom grăbi în a ne forma o opinie, însă odată formată ne va fi greu să o mai schimbăm. Vom avea tendința de a repeta din cauza ritmului mai lent de procesare a ideilor.” arată astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel