EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 14 august 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Marte face o conjuncție cu Jupiter. 

Astăzi avem conjuncția Marte-Jupiter în semnul Gemenilor.

Acest aspect acționează precum un profesor curajos care motivează. Un profesor care știe ce armă prețioasă este cuvântul. Nu îi e teamă să își folosească cunoștințele pentru a pătrunde adânc ca un chirurg și pentru a scoate ce e nociv, pentru a oferi un început mai bun apoi. O conjuncție Marte-Jupiter ne poate transforma în locomotive, în cei care au suflul de a conduce, în lideri, dar și în oameni care au toată energia și cunoștințele necesare a evolua. Atenție însă la furie! Poate deveni greu de controlat!

Berbec/Ascendent în Berbec

Conjuncția lui Marte, propriul guvernator, îți priește de minune. Te vei putea ocupa de mai multe proiecte în același timp. Și vei avea succes. 

Taur/Ascendent în Taur

O zi foarte bună pentru negocieri! Vei avea curajul necesar să ceri ce ți se cuvinte. Ai grijă, totuși, și la tendința de a face cheltuieli impulsive. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Conjuncția Marte-Jupiter din semnul tău vine cu o porție zdravănă de energie și curaj. Mulți vor zice că ești tupeist și obraznic, dar tu de fapt ești destul de ambițios. 

Rac/Ascendent în Rac

Lumea ta interioară are nevoie de mai multă atenție și de timp. Cumva, astăzi trebuie să stai departe de chestiunile superficiale ale vieții. 

Leu/Ascendent în Leu

O zi nemaipomenită pentru a petrece timp de calitate cu oamenii cei mai dragi și de a-ți face noi planuri pentru viitorul apropiat. Unele îndrăznețe. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Dacă vei fi mai prezent și conștient de ce se întâmplă în jurul tău, vei observa unele oportunități. Mai ales pe plan profesional. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Cât trăim, învățăm. Conjuncția Marte-Jupiter îi va ajuta pe cei care vor să își depășească orizonturile. Pe cei care vor dori să treacă la următorul nivel. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Conjuncția Marte-Jupiter poate acționa precum o armă cu două tăișuri. Nevoia ta de control poate aduce rezultate, dar și oprobriul celor din jur. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Relația de cuplu va avea parte de unele tensiuni. Trebuie să știi că vor fi menite pentru a te face mai conștient de faptul că nimic nu este garantat. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Stresul de la serviciu poate fi combătut, mai ales dacă ești dispus să mai lași de la tine. Nu este ziua cea mai bună să te iei prea în serios. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Creativitatea ta nu are limite! De aceea, trebuie să găsești o activitate care să te ajute să dai formă ideilor. O zi bună pentru romantism și relația cu copiii. 

Pești/Ascendent în Pești

Trebuie să dedici mai mult timp și energie familiei și gospodăriei. Te vei simți bine dacă te vei implica în activități alături de persoanele dragi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel