EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 14 iunie 2023

Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News

Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Taurului. 

Mercur din Gemeni se apropie de un careu cu Neptun din Pești. Trebuie să avem mai mare grijă la modul în care (ne) comunicăm. Vom fi mai tendențioși și mai neîncrezători. Luna va fi în Taur, ceea ce ne face totuși mai pragmatici și metodici. 

Berbec

Cuvintele costă. Iar tu vei afla pe pielea ta dacă nu vei gândi înainte de a vorbi. Ai nevoie de echilibru în orice domeniu. 

Taur

Orgoliul te poate împinge câteodată să faci gesturi mărețe, din punct de vedere financiar, doar pentru a demonstra ceva. Nu este cazul!

Gemeni

Zilele acestea vei fi cuprins de mai multe stări neplăcute. Și îți vei face tot felul de gânduri inutile. Odihna este obligatorie!

Rac

Trecutul are rolul lui, dar nu este cazul să îl trăiești în continuare. Încearcă să fii cât mai prezent și ancorat zilele acestea. 

Leu

Vei purta numeroase discuții cu diverși oameni. Și cumva, dacă vrei să îți iasă proiectele, trebuie să apelezi la modestie. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să nu te grăbești cu nicio decizie din punct de vedere profesional. Mai așteaptă! Fugi de situațiile toxice. 

Balanță

Ar fi bine să te nu bazezi așa mult pe judecata proprie. Încearcă să fii un bun ascultător și vei avea multe de câștigat. 

Scorpion

Ești prea suspicios astăzi. Îți pui nenumărate întrebări și verifici orice informație primită. Nu te grăbi cu investițiile financiare!

Săgetător

Discuțiile contradictorii cu partenerul te vor epuiza. Încearcă să nu pui gaz pe foc. Ai nevoie să îți ocupi ziua cu tot felul de activități. 

Capricorn

Colegii nu sunt prietenii tăi. Deci nu te avânta în discuții despre viața ta personală. Și evită să fii indiscret la rândul tău.

Vărsător

Una ceri, alta primești. Va fi greu să îi faci pe ceilalți să înțeleagă ceea ce ai tu de gând. La serviciu ori acasă. Mai sunt și zile din acestea. 

Pești

Pare că nimeni nu te ascultă! De parcă ai vorbi limbi străine. Astrele îți recomandă să nu pui deloc preț pe vorbe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel