Horoscop, miercuri, 16 ianuarie, 2019

Horoscop. Se pare că Gemenii nu se  află în mediul cel mai potrivit pentru nevoile lor emoţionale de acum. Călătoriile Fecioarelor, care erau programate pentru azi, conţin o mare doză de agresivitate.

Horoscop, 16 ianuarie 2019, BERBEC

Degaji o energie pozitivă debordantă pe care multă lume o apreciază, deci să nu te miri că, dintr-o dată, eşti mult mai căutat şi mai solicitat de prieteni.

Unii chiar îţi pot face declaraţii de dragoste sau de prietenie la care nici nu te aştepţi, dar responsabil pentru această popularitate neaşteptată este entuziasmul tău molipsitor pe care îl pui în valoare pe oriunde ai trece.

Tu spui că se poate orice şi-i convingi şi pe alţii să ţi se alăture, iar motorul principal al fiecărei acţiuni eşti tu.

Horoscop, 16 ianuarie 2019, TAUR

Motivele de nemulţumire cu care te confrunţi azi nu merită atâta atenţie cât le acorzi tu. Eşti doar influenţat de anturaj, unde se vorbeşte numai de lipsuri, necazuri, probleme, aspecte de zi cu zi de care oricum nu poţi scăpa, dar pe care le faci să pară mai mari decât sunt.

În jurul tău sunt zeci de alte motive, poate banale, care ar merita scoase în evidenţă, care arată că, în ciuda atâtor nemulţumiri, există şi atâtea alte motive de satisfacţie.

Poţi găsi bucurie chiar şi în cel mai banal gest de la cineva pe stradă, de la cea mai neînsemnată veste, deci nu-i lăsa pe ceilalţi să te împovăreze cu marile griji ale omenirii! Mai bine ieşi cât mai repede din acele medii în care planează tristeţea.

Horoscop, 16 ianuarie 2019, GEMENI

Se pare că nu te afli în mediul cel mai potrivit pentru nevoile tale emoţionale de acum. Doreşti prezenţa prietenilor, dar azi poţi număra câţi sunt cu adevărat de partea ta.

Ai putea avea surpriza să descoperi că cei care se băteau cu pumnul în piept că ţin cu tine necondiţionat nu-ţi sar în ajutor la nevoie, în timp ce alte persoane, pe care nu le numeai prietene, te susţin fără să le ceri nimic.

E vremea să-ţi schimbi părerea despre oamenii care îţi stau alături pentru că unii chiar nu merită afecţiunea ta.

Horoscop, 16 ianuarie 2019, RAC

Munceşti cu plăcere, pentru că ai ocazia de a-ţi pune mai bine în valoare calităţile şi talentele în domeniul în care lucrezi. Cu atât mai plăcut devine efortul cu cât rezultatele muncii tale sunt apreciate şi aduc o stare de bucurie pe chipul sau în inima celor cărora te dedici.

Că e vorba şi de ceva veleităţi artistice puse în joc sau reuşeşti să combini perfect utilul cu plăcutul în ceea ce faci, sentimentul final al acestei zile este unul de totală împlinire, de parcă ai reuşit să duci la capăt tot ce ţi-ai propus şi ai făcut şi pe alţii fericiţi cu produsul

Horoscop, 16 ianuarie 2019, LEU

Nu pune la suflet ironiile şi replicile acide îndreptate azi spre tine. Le faci tu să pară mai grave decât sunt, pentru că cei care ţi se adresează azi încearcă, de fapt, să fie amuzanţi, să te atingă prieteneşte, pentru a te motiva mai mult.

Nu privi aceste replici jucăuşe ca pe un atac la persoană, pentru că nu are nimeni asemenea intenţii, ci pur şi simplu unii nu prea ştiu să-şi adapteze tonul ca ceea ce spun să sune într-adevăr a glumă.

Întoarce-le şi tu vorbele cu aceeaşi monedă, pentru că nu e indicat să ripostezi agresiv la o banală poantă ce se dorea a fi simpatică, doar.

Horoscop, 16 ianuarie 2019, FECIOARĂ

Călătoriile care erau programate pentru azi conţin o mare doză de agresivitate. Ori traficul e infernal şi te enervezi la tot pasul, eliberându-ţi nervii pe ceilalţi şoferi, ori ceea ce te aşteaptă pe parcurs te face să regreţi că ai plecat la drum, pentru că nu e o zi tocmai potrivită pentru deplasări.

Te întorci acasă frânt de oboseală şi stresat, fără prea multe treburi rezolvate pe parcursul zilei. Dacă poţi amâna călătoriile pe altădată, ai fi mai câştigat, dar probabil e o obligaţie de serviciu ce nu suferă amânare.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel