EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 19 iunie 2024

Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune

Horoscop zilnic. Ne apropiem de Solstițiul de vară. 

Soarele din Gemeni face un careu cu Neptun din Pești. Un aspect nemaipomenit pentru o imaginație bogată, dar cumplit pentru viața de zi cu zi. Există riscul (auto)dezamăgirii, înșelăciunii și al pierderii controlului. Este posibil să întâlnim acele situații care să proiecteze confuzia interioară. Recomandabil ar fi și să avem un program cat mai simplu și bătut în cuie. Că altfel, vom procrastina cu grație. 

Berbec

Te apuci de ceva, după care uiți și începi alt proiect. În continuare, îți va fi destul de greu să te concentrezi și să iei decizii. 

Taur

Deși îți dai seama că s-ar putea să faci unele greșeli pe plan financiar, tu tot nu te lași. Există riscul să fii influențat. 

Gemeni

Nu prea ai pe cine să te bazezi. Așa că fă tot posibilul să nu mai aștepți după ajutorul nimănui și să îți iei singur deciziile. 

Rac

Te confrunți cu o lipsă de chef serioasă. Cu greu îți vei găsi motivație să te ocupi de un anumit proiect, acasă sau la serviciu. 

Leu

S-ar putea să ai așteptări prea mari de la un prieten. Încearcă să fii cât mai rațional și să nu te superi dacă nu te poate ajuta. 

Fecioară

Confuzia de la locul de muncă te acaparează și cu greu îți vei reveni. Încearcă să nu iei decizii mărețe astăzi. 

Balanță

S-ar putea să apară probleme dacă vei călători. De asemenea, chestiunile administrative îți vor da serioase bătăi de cap. 

Scorpion

Vei fi tentat să te victimizezi mai mult decât este cazul. În alte vremuri, obțineai ceva cu acest comportament, dar astăzi nu. 

Săgetător

Din cauza familiei nu te poți ocupa de unele proiecte. Astrele îți recomandă să nu forțezi pe nimeni să ia nicio decizie. 

Capricorn

Te supără unii colegi. Neînțelegerile cu ei îți consumă resurse importante și vei ajunge foarte repede într-o criză de timp. 

Vărsător

Vin zile foarte stresante. Ai face bine să nu lași pe mâine ce poți face astăzi. Încearcă să te gândești și la ce vrei să faci în vacanță. 

Pești

Nu există spontaneitate astăzi! Astrele îți recomandă să îți planifici programul și să nu te lași furat de idei ciudate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel