EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 2 octombrie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Astăzi, avem Eclipsa de Soare/Luna Nouă în semnul Balanței. 

Pe 2 octombrie, avem Eclipsa de Soare/Luna Nouă în Balanță. Acest eveniment beneficiază, pe lângă trio-ul Soare-Lună-Nodul Sud, și de Mercur și Lilith. Toate în semnul Balanței. Bineînțeles, că este vorba de un început, unul diferit, în ceea ce privește relațiile noastre. Energia Balanței se schimbă doar prin ceilalți, copiază cu ușurință ceea ce fac ceilalți pentru a le putea face pe plac. Abia în momentul în care ne vom oferi nouă, vom atrage oamenii potriviți. Arhetipul Balanței ne vorbește despre echilibru, pace, diplomație și estetică. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Eclipsa se petrece în casa relațiilor. O discuție cu partenerul s-ar putea să vă ajute enorm. Aflați ce și-ar dori celălalt în viitorul apropiat. 

Taur/Ascendent în Taur

Este o zi nemaipomenită pentru schimbarea locului de muncă sau pentru căutarea altuia. Chiar și atitudinea față de colegi va fi diferită. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Teoretic, Eclipsa de Soare îți priește de minune. Dar trebuie să pui și în practică mesajele acesteia. Mai ales cele referitoare la iubirea de sine. 

Rac/Ascendent în Rac

Eclipsa de Soare de astăzi îți reamintește cât de importantă este familia, dar și cât de mult contează libertatea celor dragi de a alege. 

Leu/Ascendent în Leu

Îți poți schimba perspectiva față de un subiect. Dacă până acum erai mai inflexibil, acum alegi să asculți și cealaltă parte implicată. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Zona financiară este vizată de configurația astrologică a momentului. Ce trebuie să accepți tu? Că poți învăța și din greșelile altora, nu doar ale tale. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Eclipsa de Soare/Luna Nouă se petrece în semnul tău. Este clipa schimbării! Trebuie să aduci prospețimea în viața ta. Poți începe cu vestimentația sau înfățișarea. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Astăzi, tu ai nevoie de sfaturile pe care le oferi celorlalți în momente de criză. Trebuie să te bați pe umăr și să te încurajezi. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Viitorul apropiat va suna bine dacă vei alege să privești unele situații din alte unghiuri. Și dacă nu reușești singur, sigur vor fi câțiva prieteni care să te ajute. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Eclipsa de Soare îți vizează cariera. Relația ta cu șefii îți va influența următorii pași. Încearcă să fii mai diplomat și mai empatic. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mesajul eclipsei de astăzi este că trebuie să fii încrezător, să îndrăznești și să îți deschizi mintea. Chiar ți-ar prii de minune să înveți ceva nou. 

Pești/Ascendent în Pești

Poți alege să închei o etapă mai dureroasă. Cel puțin la nivel mental. Faptul că accepți ce s-a întâmplat te va ajuta să mergi mai departe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel