EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 20 septembrie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Trigon Soare-Pluto. 

Miercuri avem un trigon între Soarele din Fecioară și Pluto din Capricorn. Acest aspect ne ajută să putem îmbina utilul cu plăcutul. Vom căuta acele activități în care să ne implicăm cu multă plăcere. Mai ales pe plan profesional. Ne vom da seama că energia și pasiunea sunt adevărate instrumente. Bineînțeles, este nevoie și de un proces de eficientizare. 

Berbec

Astrele îți recomandă să te ții de treabă. Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi! Și nu uita să sărbătorești victoriile mici. 

Taur

Venus se rupe de careul cu Jupiter, deci am putea spune că începi să ai mai mult control asupra unor situații încurcate din familie. 

Gemeni

Ar fi bine să acorzi mai multă atenție familiei. Să te arăți dornic de a te implica în găsirea unor soluții. Dar și să arăți afecțiune. 

Rac

Beneficiezi de un plus de creativitate. Ar fi păcat să nu o folosești. Și totul depinde de modul în care îți vei prioritiza sarcinile. 

Leu

Este o zi bună pentru o nouă strategie financiară. Și pentru a te gândi la buget într-un mod cât mai realist. Adică să fii mai cumpătat. 

Fecioară

Trigonul dintre Soare și Pluto îți conferă motivație și curaj. Depinde doar de tine unde alegi să le implici. O zi bună pentru educație.

Balanță

Oboseala nu trebuie privită într-un mod negativ. Poate că este cazul să te retragi puțin. Și să te ocupi de introspecție. 

Scorpion

Discuțiile cu prietenii sunt pline de resurse. Vei afla numeroase informații prețioase. De asemenea, tu le vei fi de mare ajutor. 

Săgetător

Zona cea mai avantajată este cea profesională. Deci este cazul să te focusezi acolo. Este important să te vadă șefii. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să faci o plimbare, o călătorie sau să porți o discuție cu o persoană mai deșteaptă ca tine. 

Vărsător

Îți vei da un ultimatum din punct de vedere financiar. Îți dai seama de unele greșeli și speri să găsești soluțiile cele mai potrivite. 

Pești

Discuțiile cu partenerul, indiferent că sunt pacifiste sau mai contradictorii, vor scoate la suprafață informații prețioase. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel