EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 21 august 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Soarele se pregătească să iasă din semnul Leului. 

Careul Jupiter-Saturn, care s-a petrecut la grad perfect ieri, își continuă influența pentru o bună perioadă. Soarele se pregătește să iasă din semnul Leului și să intre în Fecioară. Acolo unde se află Venus, care va face, în curând, un careu cu Marte din Gemeni. Luna tranzitează astăzi ultimul semn al zodiacului, cel al Peștilor. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Pe ultima sută de metri a Soarelui în casa a cincea, ai face bine să te gândești mai mult la tine. Și nu la problemele celorlalți. Nu neglija odihna!

Taur/Ascendent în Taur

Cum Venus se apropie de un careu cu Marte, astrele vor ca tu să fii mult mai atent la modul în care îți gestionezi bugetul propriu. Nu este cazul să te lași influențat de nimeni. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, te sprijină deși este retrograd. Încearcă să nu te grăbești cu deciziile! Și poate o discuție cu o persoană mai experimentată te va ajuta. 

Rac/Ascendent în Rac

Astrele te invită să trăiești ziua aceasta pur și simplu. Să nu îți faci griji și scenarii suplimentare, să nu te contaminezi cu problemele altora și să nu lenevești prea mult. 

Leu/Ascendent în Leu

Mercur retrograd te obligă să devii mai perfecționist. Să nu te lași până nu vei găsi formula cea mai potrivită pentru proiectele importante. Dar fără grabă!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Venus este încă în semnul tău. Deși face o serie de aspecte mai complicate, tu nu trebuie să îți pierzi încrederea în tine și să te victimizezi în fața celorlalți. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Nu este o perioadă bună pentru a prelua sarcini suplimentare, nici acasă și nici la serviciu. Mai ales dacă nu ți se cere. Nivelul tău de energie este destul de scăzut. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Unele decizii din carieră vor fi reluate și reluate. De aceea, astrele îți recomandă să rămâi flexibil și deschis. Astfel, vei fi cu un pas înainte de fiecare dată. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Nici nu mai știi pe cine să crezi! Oamenii din jurul tău încearcă să te cucerească, însă nu în cel mai plăcut mod. Cel mai bine ar fi să te bazezi pe fapte și nu pe promisiuni. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Stresul de la serviciu nu trebuie dus și acasă. Va trebui să găsești o metodă pentru a învăța să fii cât mai prezent în viața de familie. Fii mai atent la comunicare!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Dacă nu ești mai atent sau prezent, buzunarele tale vor suferi enorm. Atitudinea ta superficială poate duce la unele cheltuieli total inutile, pe care le vei regreta. 

Pești/Ascendent în Pești

Luna se află în semnul tău. Deci va fi o zi plină de emoții puternice. Dar, la serviciu, cel mai bine ar fi să rămâi cât mai concentrat și implicat în proiecte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel