EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 21 decembrie 2022

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Soarele intră în Capricorn. 

Astăzi avem Solstițiul de iarnă/Soarele trece în semnul Capricornului. Trecem de la energia greu de stăpânit a Săgetătorului la cea serioasă și intransigentă a Capricornului. Timp de o lună, putem începe conversații importante, face planuri, să ne ocupăm de organizarea unor evenimente mărețe. Dar și pentru a accepta în mod radical ce merge și ce nu merge cu adevărat în viața noastră. 

Berbec

Te vei concentra mai mult pe zona profesională. Chiar dacă se apropie sărbătorile, vei investi timp suplimentar în proiectele de la serviciu. 

Taur

Începe o perioadă bună pentru călătorii sau studiu. Și s-ar putea să fii nevoit să îți aperi principiile și valorile mai mult ca niciodată. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să stai mai retras. Să nu te implici în multe activități doar de dragul celorlalți. Trebuie să îți încarci bateriile. 

Rac

Soarele se mută în casa parteneriatelor. Și dacă vrei și dacă nu vrei, va trebui să interactionezi cu o mulțime de oameni. 

Leu

Te implici în prea multe proiecte și din fericire, îți dai seama din timp de faptul că nu ai energie pentru toate. 

Fecioară

Soarele va tranzita casa bucuriei. Și vei face în așa fel încât să organizezi sărbătorile doar după bunul tău plac. 

Balanță

Totul se va rezuma la familie. Chiar dacă unele proiecte profesionale ard, pur și simplu nu te mai poți concentra la ele. 

Scorpion

Vei fi dornic de comunicare, plimbări, vizite. Ba chiar, vei dori să te întâlnești cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult.

Săgetător

Nevoia de a cheltui va fi crescută. Nici nu contează pe ce anume da banii, pur și simplu vei avea această tendință înainte și după sărbători. 

Capricorn

Soarele vine cu o porție de energie, dar și cu una de aroganță. Deci va trebui să ai grijă cum le folosești spre binele tău. 

Vărsător

Astrele îți recomandă să îți verifici nivelul de oboseală. S-ar putea să descoperi că este destul de crescut. Deci nu neglija odihna!

Pești

Vei fi dornic să interacționezi mai des cu prietenii, cu apropiații sau să participi la organizarea unor evenimente. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel