EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 25 octombrie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Peștilor. 

Luna traversează semnul Peștilor. Și face aspecte bune cu Soarele, Marte, Mercur, Jupiter și Uranus. Vom lăsa emoțiile să se manifeste în mod armonios. Nu uitați că ne apropiem de ultima eclipsă din 2023! Cea de lună de pe 28 octombrie, când vom avea și o Lună Plină în Taur. S-ar putea să fim nevoiți să luăm unele decizii pe care le-am tot amânat. 

Berbec

Astrele îți recomandă să îți faci ziua cât mai liniștită. Nu ai nevoie de gălăgie sau agitație, ci doar de o rutină bine pusă la punct. 

Taur

Tu încerci să fii cât mai calm, însă partenerul și colegii îți dau viața peste cap. Apar tot felul de conflicte de care nu poți fugi. 

Gemeni

Te vei confrunta cu o porție zdravănă de stres. Astrele îți recomandă să comunici onest cu șefii, să le spui ce poți face sau nu. 

Rac

Dacă vei vedea doar jumătatea plină a paharului, vei avea numeroase beneficii. Și chiar ai nevoie și de activități pe placul tău. 

Leu

Vei căuta sentimentul de apartenență peste tot. Oamenii din jurul tău vor considera că eși prea nevoiaș și sensibil. 

Fecioară

Partenerul a fost alături de tine când avea nevoie, acum vrea să îi oferi și tu lui atenție. Deci fă-ți timp pentru asta! 

Balanță

Există riscul să cheltuiești din proprie inițiativă sume importante de bani pentru alții. Și pe urmă să te superi că nu apreciază. 

Scorpion

Ai numeroase șanse de la astre. Depinde doar de tine cum le vei folosi. Cert este că nu trebuie să lași să treacă ziua degeaba. 

Săgetător

Simți o oboseală permanentă. De aceea, ar fi bine să eviți să îți aglomerezi programul. Timpul petrecut cu familia te va ajuta. 

Capricorn

Toată lumea îți cere ție părerea, dar tu nu ai cui. Treci rapid de la o stare la alta. Ar fi bine să comunici deschis despre problemele tale. 

Vărsător

Știi că trebuie să iei unele decizii pe plan profesional, dar le mai amâni. Încearcă să cauți argumente pentru a te convinge. 

Pești

Vei fi un ghem de emoții. Oamenii vor să fii mai rațional, însă vei opune rezistență. Nu simți nevoia să faci așa ca ei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel