EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 26 iulie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Mercur se pregătește să intre în Fecioară. 

Nodurile Lunare, intrate recent pe axa Berbec-Balanță, sunt în careu cu Pluto retrograd, întors în Capricorn. Nativii cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) vor simți presiunea în aer. Mulți dintre aceștia se vor vedea nevoiți să ia decizii radicale, să acționeze nu neapărat pe placul celorlalți sau să renunțe la unele situații/oameni care nu le mai fac bine. Din fericire, Mercur se apropie de o conjuncție cu Venus retrogradă, deci vor avea capacitatea să își dea seama care sunt cele mai potrivite cuvinte în acest sens. 

Berbec

Orice s-ar întâmpla în viața ta, știi că pe tine te poți baza tot timpul. Astrele îți recomandă să ții cont doar de părerile tale. 

Taur

Astrele îți recomandă să fii mai degrabă spectator astăzi. Nu este cazul să te implici direct în problemele altora, chiar ale familiei. 

Gemeni

Mercur se pregătește să schimbe semnul. Deci nu prea te vei simți în apele tale. Treci de la dorința de a comunica la o tăcere serioasă. 

Rac

Te vei identifica deseori cu poveștile unor persoane. Dar nu uita faptul că este nevoie să te și eliberezi de acestea. 

Leu

Mercur mai stă o zi în semnul tău. Este momentul potrivit pentru a face o declarație sau de a comunica ideile tale fără frică. 

Fecioară

Intuiția îți funcționează bine. Dar nu uita că ai nevoie și de argumente solide! Astrele îți recomandă să ai în vedere și odihna. 

Balanță

Te va cuprinde un exces de zel. Suni și scrii apropiaților, cauți să te vezi cu cât mai mulți. Parcă nu vrei deloc să stai singur. 

Scorpion

Nu este cazul să faci promisiuni doar pentru a-i face celuilalt pe plac. Ci mai degrabă să spui ce poți și ce nu poți face. 

Săgetător

Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi! Mai ales din punct de vedere profesional. Pentru că zilele următoare va fi destulă aglomerație. 

Capricorn

Cauți răspunsuri și situații logice. Însă, din păcate, astăzi nu prea le vei găsi. De aceea, ar fi bine să apelezi la răbdare. 

Vărsător

Partenerul îți dă un ultimatum. Iar cei singuri se vor trezi în unele discuții care nu le vor conveni deloc. 

Pești

Te dai peste cap pentru unii colegi, după care vei considera că sunt nerecunoscători. Dar te-au rugat ei să îi ajuți?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel