EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 3 iulie 2024

Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune

Horoscop zilnic. Mercur face o opoziție cu Pluto. 

Mercur din Leu face opoziție cu Pluto din Vărsător. Vom fi mai predispuși la manipulare sau la victimizare. Adoptăm atitudinea “totul sau nimic”, suntem puși pe fapte mari și nu acceptăm și alte variante. Mercur reprezintă vocea și mintea noastră, iar Pluto transformările radicale și extremele. 

Berbec

Astrele îți atrag atenția asupra faptului că trebuie să îți alegi luptele. Nu depune eforturi mai mult pentru problemele altora. 

Taur

Sunt zile în care, orice ai face, nu ai stabilitate. Ca azi. Cel mai bine ar fi să nu te mai chinui și să lași viața să se întâmple. 

Gemeni

Discuțiile despre cine are dreptate nu te vor ajuta la nimic. Pierzi timp și energie să demonstrezi ceva celorlalți. 

Rac

Vei avea tendința de a face cheltuieli pe fond nervos. Cumpărăturile inutile nu umplu niciun gol interior, ci îți fac un gol în buzunar. 

Leu

Opoziția dintre Mercur și Pluto îți poate aduce un discurs acid, dar și multe frustrări provocate de ceilalți. Nu lua nimic personal!

Fecioară

Te bântuie unele fantome ale trecutului. Important este să nu le lași să îți aducă dubii legate de a ta variantă de acum și aici.

Balanță

Discuțiile cu unii prieteni nu vor fi pe placul tău. Aceștia vor deveni tendențioși și manipulatori. Cel mai bine ar fi să îi eviți. 

Scorpion

Șefii vor de la tine unele reușite, iar tu în loc să cauți soluții în acest sens, vrei să le spui că nu ești în stare. Fii mai curajos!

Săgetător

O zi destul de provocatoare pentru cei care au examene sau prezentări de susținut. Încearcă să nu te superi dacă ești contrazis. 

Capricorn

Îți poți pierde repede controlul în orice situație mai complicată. Încearcă să te bazezi și pe sprijinul celorlalți. 

Vărsător

Partenerul are un discurs stresant. Chiar autoritar. Comunicarea cu el va fi destul de îngreunată. Trebuie să mai ai răbdare. 

Pești

Discuțiile cu colegii vor deveni rapid tensionate. Va fi destul de greu să găsiți un numitor comun. O parte tot trebuie să apeleze la compromisuri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel