EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 30 martie 2022

Daniela Simulescu/poza emisiune
Daniela Simulescu/poza emisiune

Horoscop. Luna tranzitează semnul Peștilor. 

Luna tranzitează semnul Peștilor. Se apropie de o conjuncție cu Jupiter și Neptun. Empatia și generozitatea vor la tot pasul. Ne pregătim de o Lună Nouă în Berbec, pe 1 aprilie. 

Berbec

Timpul este foarte prețios. Dacă nu știi, o vei afla zilele acestea. Îți vei da seama că, dacă nu vei avea limite în relațiile cu ceilalți, vei avea de pierdut. 

Taur

Este o zi bună pentru a căuta persoane care să te inspire. La serviciu, la școala, în cărți, în filme, sau chiar printre apropiați. 

Gemeni

La serviciu vor fi și bune și rele. Cert este un lucru. Ai mai multă încredere în a te ocupa de proiecte pe care altădată le-ai fi refuzat. 

Rac

Îți vei regăsi o putere interioară uimitoare. Și chiar aveai nevoie de ea, mai ales că, în zilele ce urmează, vei avea de luat decizii pe termen lung. 

Leu

Mai sunt și zile din acestea în care simți că nu se întâmplă nimic bun în viața ta, că astrele nu vor sa te sprijine deloc. Sunt zile pentru odihnă. 

Fecioară

Te zbați între calitățile și defectele partenerului. Când îți este ziua mai dragă, atunci face sau spune ceva ce îți provoacă supărare. 

Balanță

Venus se apropie de un careu cu Nodurile Lunare. Iar Luna Noua se va petrece în zona parteneriatelor. Astrele îți recomandă să nu te grăbești cu deciziile. 

Scorpion

Este una dintre acele zile în care trebuie să împarți și capra și varza. Dar tu ai cu totul și cu totul alte nevoi. Recomandabil este să îți asculți sufletul. 

Săgetător

Ești maestrul cuvintelor! Poți face mult bine, dar și mult rău prin intermediul unor replici. Depinde doar de tine cum vei acționa. 

Capricorn

Imaginația joacă un rol important în desfășurarea zilei. Dacă te vei baza pe ea, vei avea doar de câștigat. Și nu uita că încrederea este foarte atrăgătoare!

Vărsător

Astrele te invită să te gândești mai mult la propria valoare, la ce talente ai și la experiența de până acum. Și nu să te compari tot timpul cu alții. 

Pești

Vrei multe, dar parcă ziua aceasta nu vrea să îți facă pe plac. Poate că încă nu este cazul de acțiune, ci mai degrabă de introspecție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel