EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 31 iulie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Luna se află în același semn ca Marte și Jupiter. 

Luna tranzitează, pe întreaga durată a zilei, semnul Gemenilor. Unde va primi energia de la Marte și cu Jupiter. Cu toții vom fi mai sociabili și mai dornici de conexiune și comunicare. Nu uitați că ne apropiem de retrogradarea lui Mercur în Fecioară și Luna Nouă din semnul Leului!

Berbec/Ascendent în Berbec

Astăzi, nimeni nu se va plictisi în jurul tău! Vei avea talent oratoric, puterea de a convinge, multiple idei de distracție. Vei fi cel care îi va mulțumi pe toți. 

Taur/Ascendent în Taur

Din păcate, astăzi s-ar putea să faci mai multe cheltuieli decât e cazul. Unele sume de bani se vor duce și pe unele lucruri inutile. Încearcă să mai ceri un sfat de la apropiați. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Cu Luna, Marte și Jupiter în semnul tău, debordezi de energie și de dorința de a face schimbări. Astrele chiar îți recomandă să nu lași ziua să treacă degeaba. O poți face memorabilă!

Rac/Ascendent în Rac

Nu este cea mai bună zi pentru inițiative! Cel mai bine ar fi să asculți și să observi ceea ce se întâmplă în jurul tău. Vei afla detalii uimitoare! Odihna este pe primul loc. 

Leu/Ascendent în Leu

Calitatea zilei depinde doar de calitatea oamenilor cu care vei alege să îți petrec timpul. Astrele îți recomandă să fii sociabil, dar pe cât se poate și selectiv. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Toată atenția ta ar trebui să se ducă spre zona profesională. Sunt tot felul de schimbări din care vei avea de învățat. Și dacă ești în concediu, vor apărea decizii importante. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Astrele îți oferă numeroase oportunități, mai ales dacă vei fi dispus să înveți sau să călătorești. Mintea ta are nevoie de noi provocări pe plan intelectual. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

La suprafață, totul este calm. Reușești să păstrezi aparențele. Însă, în interiorul tău, sunt multiple furtuni. Astrele îți recomandă să nu te bazezi prea mult pe oamenii dragi. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Partenerul va fi destul de supărăcios, mai ales dacă nu îi vei oferi atenție suplimentară. În plus, încearcă să fii mai atent la discuțiile cu șefii sau colegii. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Te zbați prea mult pentru unele proiecte de la serviciu care nu merită timpul sau atenția ta. Astrele îți recomandă să fii mai atent la ceea ce contează cu adevărat. Și chiar nu le poți face pe toate!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Orice ai face astăzi, nu uita ceva: ai nevoie de bucurie, romantism și joacă. Și trebuie să îți faci programul astfel încât să vezi întotdeauna partea pozitivă a vieții. 

Pești/Ascendent în Pești

Astrele îți recomandă să acorzi timp suplimentar îngrijirii locuinței. Poate că vei găsi oferte de preț bune pentru unele piese de mobilier sau accesorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel