EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 7 august 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Soarele face un aspect pozitiv cu Jupiter. 

Soarele din Leu face un sextil cu Jupiter din Gemeni. Energia se îmbină armonios cu încrederea. Un asemenea aspect ne oferă și senzația că vom reuși într-un domeniu, dar și puterea de a acționa în mod conștient. Adică nu vom aștepta să ne pice din cer. Ba chiar ne va face plăcere să le îmbinăm. Vom fi oamenii potriviți la locul potrivit. În plus, vom fi destul de corecți și justițiari în acțiunile noastre. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Astrele îți recomandă să te pui pe primul loc. Este o zi bună pentru a te ocupa și de educație, indiferent de modul în care o vei face. Nu neglija deloc puterea comunicării!

Taur/Ascendent în Taur

Astăzi poți ajunge la un numitor comun cu familia în ceea ce privește o investiție sau o schimbare necesară în gospodărie. Evită cheltuielile inutile. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Sextilul dintre Soare și Jupiter îți oferă încredere și dorința de a te ocupa de mai multe activități. Vei sta foarte bine la capitolul comunicare. 

Rac/Ascendent în Rac

Astăzi vei primi sprijin de la cine nu te aștepți. Astrele îți recomandă să te sfătuiești cu persoanele de încredere atunci când vrei să faci o investiție. 

Leu/Ascendent în Leu

Prietenii vor fi de mare ajutor! Trebuie doar să fii deschis și să le ceri sprijinul. De asemenea, este o zi bună pentru a te reconecta cu unii oameni din trecut. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Astrele îți recomandă să fii mai tăcut, în special la locul de muncă. Astfel, vei avea timp să observi în detaliu și să analizezi acțiunile celorlalți. Afli informații folositoare. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Astrele îți recomandă să eviți scurtăturile. Nu câștigi nimic dacă vei alege calea pe care o consideri tu cea mai ușoară, din contră, vei avea doar de pierdut!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Vei avea unele reușite la locul de muncă. Astrele îți recomandă, totuși, să nu te lauzi prea mult și să nu uiți că faci parte dintr-o echipă. O zi bună pentru o strategie financiară. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Tu și partenerul ar trebui să discutați mai pe îndelete despre planurile de viitor. Despre următorul obiectiv serios al relației. Sau să planificați o călătorie. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Energia ta va fi limitată, deci fă tot posibilul să nu te implici în activități stresante. De asemenea, încearcă să păstrezi relații bune cu toți colegii tăi. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Indiferent de ce se întâmplă în cadrul relației tale, să știi că astrele îți oferă sprijin pe plan amoros. Și poate că, astăzi, ar trebui să pui pe primul loc viața personală. 

Pești/Ascendent în Pești

Vei găsi un proiect profesional pentru care vei munci cu drag și spor. Familia își va dori aceeași implicare din partea ta și în ceea ce privește gospodăria. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel