EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 8 iunie 2022

Arhivă Foto
Arhivă Foto

Horoscop. Ne apropiem de trigonul Mercur-Pluto. 

Mercur se află în continuare în semnul Taurului, într-un trigon cu Pluto. Dar se apropie de Algol, o stea fixă rău-famată în astrologie. Unii dintre noi pot spune cuvinte mai dure, care să îi împietrească pe cei din jur. Deci trebuie să avem grijă să nu fim distructivi. Luna va tranzita semnul Fecioarei. 

Berbec

Astrele te invită să nu te arunci cu capul în niciun proiect care presupune cheltuieli mari. Ar fi bine să ai răbdare și să nu faci nici promisiuni. 

Taur

Te poți înfuria destul de repede și chiar fără motiv. Deci ai grjiă pe cine te răzbuni astăzi. Este posibil să îți îndrepți nemulțumirile către oameni nevinovați. 

Gemeni

Prietenii sunt de bază. Chiar dacă nu ești în apele tale, nu este cazul să refuzi ajutorul nesolicitat al oamenilor apropiați. Chiar ai nevoie. 

Rac

Discuțiile purtate la locul de muncă îți vor aduce numeroase revelații. Atât șefii, cât și colegii, îți împărtășeșc informații folositoare. 

Leu

Faci tot ce se poate să nu ieși deloc din zona de confort. Astăzi chiar nu ai resursele interioare necesare să te implici în proiecte noi. 

Fecioară

Nu toate ideile de astăzi sunt cele mai bune. Va trebui să înveți să faci distincție între unele propuneri logice și unele total aiurea. 

Balanță

Venus se apropie de o conjuncție cu Uranus. Este posibil să simți senzația aceea că îți fuge pământul de sub picioare. Vei fi destul de panicos. 

Scorpion

Marte se va apropia de o conjuncție cu Chiron, deci trebuie să ai grijă la comportamentul colegilor. Ar fi bine să nu împărtășești din viața ta personală. 

Săgetător

Cere și ți se va da! În niciun caz să ai așteptarea să ți se dea pur și simplu. Este nevoie de puțin efort din partea ta. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să prioritizezi problemele de acasă. Dacă nu le vei lua în considerare, cei dragi se vor supăra serios pe tine. 

Vărsător

Ești persoana potrivită pentru a face conexiuni, doar că vei avea tendința să fii mai agresiv în discurs. Este cazul să te temperezi. 

Pești

Nici nu mai ții șirul cheltuielilor. În sinea ta știi că nu este bine ce faci, dar nici nu te poți abține. Evită împrumuturile, date sau luate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel