EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 8 noiembrie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Venus intră în Balanță. 

Pe 8 noiembrie, Venus își începe tranzitul în semnul Balanței. În următoarea perioadă vom vedea multe negocieri, însă cu acest semn, e posibil ca aparențele să fie înșelătoare. Fiind vorba despre diplomație, adevăratele gânduri, păreri și intenții pot fi cu ușurință ascunse în spatele unui zâmbet. Așadar, chiar dacă avem în față o energie a feminității și a frumuseții, e posibil să ne aflăm și în fața uneia a ezitării și a nehotărârii. 

Berbec

Astrele te invită să faci loc în viața ta persoanelor echilibrate. Ai nevoie de armonie, nu de tensiuni și de conflicte. 

Taur

Schimbarea lui Venus de astăzi se va resimți în zona profesională pentru tine. Vei munci cu mai mult spor și cu drag la un proiect. 

Gemeni

Venus vine și îți susține inițiativele creative. Ai nevoie să spargi puțin rutina, să te ocupi și de alte activități, nu doar de muncă. 

Rac

Venus va tranzita casa familiei. Vei avea ocazia să ajungi la pace cu unele rude, dar și să te ocupi de partea estetică a locuinței. 

Leu

Venus va fi responsabilă pentru talentul tău oratoric. De altfel, îți vei da seama cât de mult te ajută diplomația să obții ce vrei. 

Fecioară

Venus va tranzita casa a doua, a banilor. Ceea ce înseamnă că vei avea parte de venituri suplimentare, dar și de cheltuieli noi.

Balanță

Venus își începe tranzitul în semnult tău și vine cu mai multe beneficii: poftă de viață, carismă, nivel de atracție crescut. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să fii mai împăciuitor atunci când este vorba de relația afectivă. Partenerul va aprecia empatia ta. 

Săgetător

Începe o perioadă bună pentru socializare. Dar atenție la oamenii cu care te înconjori! Evită-i pe aceia superficiali. 

Capricorn

Venus va tranzita casa carierei. Relațiile cu șefii se vor îmbunătăți dacă vei depune cel mai mic efort. Vei primi validarea lor. 

Vărsător

Venus te îndeamnă să cauți instrumente de evoluție. Să studiezi ceva, să călătorești, să porți discuții cu persoane mai deștepte. 

Pești

Venus îți va aduce numeroase revelații despre puterea ta interioară, despre intensitatea unor emoții, dar și despre resursele pe care le deții. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel