EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 9 martie 2022

Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul săptămânii
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul săptămânii

Horoscop. Luna tranzitează semnul Gemenilor. 

Este ultima zi cu Mercur în Vărsător. De mâine, planeta comunicării își va începe tranzitul în semnul nebulos al Peștilor. Este posibil ca astăzi să resimțim senzația unui ultimatum, mai ales pentru că Mercur este încă strâns de careurile cu Nodurile Lunare. Venus și Marte dansează în continuare în pași de tango, în semnul Vărsătorului. Deocamdată, niciuna dintre planete nu preia controlul. 

Berbec

Te vei gândi prea mult la ce urmează. Dar vei pierde timp prețios, timp în care ai putea să acționezi și să vezi ce funcționează și ce nu. 

Taur

Veștile primite în zona carierei te vor îngrijora. Câteodată fără motiv serios. Dacă nu te vizează în mod direct, nu ai de ce să te sperii. 

Gemeni

Te opui oricărei tentative de compromis. S-ar putea chiar să te irite tentativele celorlalți de a te convinge de adevărul lor. 

Rac

S-ar putea să regreți unele investiții. Dar nu este cazul să exagerezi. Tot timpul poți găsi noi modalități. Trebuie doar să fii deschis. 

Leu

Partenerul tot așteaptă să iei o decizie. Și tu ai vrea să o amâni din nou. Cauți tot felul de motive prin care să îi distragi atenția. 

Fecioară

Colegii creează probleme. Comportamentele lor pot sabota unele proiecte. Și tu te vei trezi implicat fără să vrei într-un haos. 

Balanță

Pot exista probleme în relațiile cu copiii. Pentru ceilalți, această zi poate fi una în care să îți ceri drepturile într-un mod mai puternic. 

Scorpion

Conjuncția Venus-Marte te provoacă, te scoate din zona de confort. Nu vei mai putea să te gândești la toate scenariile posibile și imposibile. 

Săgetător

Dacă insiști ca lucrurile să fie făcute doar așa cum vrei tu, s-ar putea să ai multe de pierdut. Astrele îți recomandă mai multă diplomație. 

Capricorn

Tragi cu dinții de o sumă de bani. Cauți tot felul de motive să nu ajungi la cheltuieli, dar îți vei da seama că nu este deloc logic ceea ce faci. 

Vărsător

Înainte de a ieși din semnul tău, Mercur vrea să se mai asigure încă o dată că ai învățat ceva din 2 ianuarie încoace. 

Pești

Trecutul face parte din tine, nu îl poți respinge, dar nici nu îl poți duce cu tine peste tot. Ai nevoie de o oarecare detașare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel