EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 9 octombrie 2024

Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune

Horoscop zilnic. Jupiter își începe retrogradarea în Gemeni. 

Jupiter își începe retrogradarea în semnul Gemenilor, care va dura până pe 4 februarie 2025. Să ne amintim că planeta oportunităților a intrat în semnul schimbărilor pe 26 mai. Ei bine, acum vom putea să ne dăm seama unde am avut prea multă încredere și unde nu am avut deloc. Cei mai afectați de această retrogradare vor fi patru nativi: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești.

Jupiter retrograd. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până în februarie 2025

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte se apropie de un careu cu Soarele. Iar retrogradarea lui Jupiter va mai pune și ea gaz pe foc. Cum? Știi că trebuie să iei unele decizii, însă vei fi destul de nehotărât. 

Taur/Ascendent în Taur

Astrele îți recomandă să începi să fii mai atent la modul în care îți gestionezi bugetul personal. S-ar putea să faci unele cheltuieli total inutile. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Retrogradarea lui Jupiter îți va da bătăi de cap, dar te va ajuta să faci și ajustările necesare. Este important să înveți să ai răbdare. 

Rac/Ascendent în Rac

Credința în tine este foarte importantă. Indiferent de ce zic unii și alții, fie ei chiar oameni dragi, tu ai nevoie să nu te dai bătut deloc. 

Leu/Ascendent în Leu

Vor apărea schimbări în cercul tău social. Oamenii vin și oamenii pleacă. Dar nu este vina ta. Pur și simplu, se întâmplă viața. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Este o perioadă riscantă din punct de vedere financiar. Dar, pentru cei care vor o schimbare pe plan profesional, astrele au vești bune. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Vor fi multe chestiuni administrative de care va trebui să te ocupi. Astrele îți recomandă să te înhami cu o porție suplimentară de răbdare.  

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Chestiunile financiare vor fi destul de stresante. Cel mai bine ar fi să eviți, pe moment, negocierile și investițiile importante. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Jupiter, propriul guvernator, retrogradează în casa relațiilor. Este posibil să reapară unele probleme în cuplu, pe care tu și partenerul nu le mai puteți evita. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Nu lăsa pe mâne ce poți face astăzi! Pentru că volumul de muncă va crește pe zi ce trece și nu vei mai reuși să faci față deloc cerințelor.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cheful de muncă va lipsi cu desăvârșire. Îți stă mintea la alte proiecte, mai ales cele din viața personală. Nu neglija deloc sănătatea!

Pești/Ascendent în Pești

Treburile gospodărești se vor înmulți. Și trebuie să îți faci timp pentru a te ocupa de ele. Un lucru este clar: nu prea te poți baza pe familie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel