Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Balanță, Scorpion și Săgetător. „O să-ți dai seama că nu ești Dumnezeu!”

Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Ce aduce luna octombrie pentru aceste trei zodii? Daniela Simulescu, astrolog DC News, vine cu detalii noi!

Jupiter își va începe retrogradarea în semnul Gemenilor și ne va obliga să ne dăm seama în ce domeniu am exagerat după 26 mai și până acum. Cu siguranță că va trebui să facem ajustări. Pe urmă, cele două eclipse din octombrie deschid noi canale de comunicare între noi și ceilalți. Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Balanță de pe 2 octombrie are parte și de o conjuncție Mercur-Lilith. Deci vom îndrăzni să spunem ce nu ne convine fără a ne mai fi frică de faptul că vom fi abandonați. Iar Eclipsa de Lună/Luna Plină din Berbec de pe 17 octombrie creează un culoar spre un nou drum, o altă viață, mai multă independență.

Horoscop Balanță/Ascendent în Balanță OCTOMBRIE 2024

Este o lună foarte importantă pentru voi, potrivit astrologului Daniela Simulescu. O să fii chiar protagonistul lunii octombrie. De ce spunem asta? Pe 2 octombrie, începem cu o Eclipsă de Soare în semnul tău. Pe data de 17 octombrie, o să ai o Eclipsă de Lună în Casa a șaptea. Și tot pe 17 octombrie, Venus, guvernatoarea ta, schimbă semnul. 

În octombrie, trebuie să te gândești astfel: eu versus tu. Nu există doar eu sau doar tu. Întotdeauna trebuie să existe o negociere între tine și ceilalți. Astrologul îți sugerează ca la început de lună să profiți de Eclipsa de Soare/Luna Nouă și să te schimbi. Poți începe chiar cu fizicul sau cu înfățișarea. Ori cu garderoba. Dar răsfățul trebuie pus pe primul loc. Având-o și pe Venus în Casa a doua, chiar este cazul să te răsfeți. Eclipsa de pe 17 octombrie care se va petrece în Casa a șaptea a relațiilor o să te facă să îți dai seama că tu te-ai schimbat, dar că cei din jur nu mai sunt pe aceeași lungime de undă cu tine. Ai putea avea parte de niște revelații.

Dacă ne gândim la faptul că și Marte se află în Casa a zecea și ești foarte ambițios în luna octombrie și dorești foarte multe lucruri, chiar s-ar putea să începi să îți vezi propriul interes. Un lucru care nu este rău deloc. În momentul în care vrei să intri într-o relație, nu te grăbi, iar în relațiile în care te afli, s-ar putea să ai gânduri să le termini, asta pentru că și Pluto își oprește retrogradarea în Casa a patra. Sau poate că mulți dintre voi ați așteptat de mult timp să vă mutați, să vă dezrădăcinați, să plecați de la familie. Vor fi nativi Balanță care își vor dori mai mult spațiu personal, mai multă libertate și mai multă independență. 

Eclipsa de Soare de pe data de 2 octombrie beneficiază de Lilith. Și când Lilith este activată de Nodurile Lunare, are o putere de neimaginat. Lilith este energia care nu vrea să fie supusă.

Vezi continuarea pe Astrosens.ro!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel