EXCLUSIV  Horoscop Pești, 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu: Aveți grijă să nu cheltuiți toți banii!

Horoscop Pești, 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu - Aveți grijă să nu cheltuiți toți banii. Sursa foto: freepik.com
Horoscop Pești, 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu - Aveți grijă să nu cheltuiți toți banii. Sursa foto: freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Pești. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 8 - 14 mai 2023.

"Pești și cei cu ascendentul în Pești. În ultimul timp v-ați dat seama cât ați cam cheltuit banii pe prostii? Desigur v-ați luat și lucruri care vă plac și v-au făcut fericiți. Dar, cred că ați și cheltuit aiurea, în ultimul an, pe tot felul de nimicuri, chestii superficiale și inutile.

Guvernatorul vostru mai stă câteva zile în Casa 2 și aveți grijă, ca pe ultima 100 de metri, să nu vă apuce vreo supărare și vreo dorință ca să umpleți un gol și să ziceți: nu mai aștept reducerile de vară și mă duc acum să cheltuiesc toți banii. Aveți grijă ca zilele acestea să nu cheltuiți ce nu ați cheltuit într-un an.

Jupiter, guvernatorul vostru, se pregătește să intre în Casa 3, unde Mercur își va opri retrogradarea. Casa 3 e mai bună pentru chestii financiare decât Casa 2. Casa 3 este despre cum fac eu banii, cum monetizezi ceea ce știu, cum scot roade, cum să fac ca banii să aducă venit? Cum să am un salariu mai mare?

Începe o perioadă foarte bună să mergeți la un curs. Așa că zilele următoare, dacă vreți să cheltuiți, ar trebui să cheltuiți pentru un curs, pentru un workshop, pentru o școală, pentru o meditație. Deci dacă tot aveți impulsul acesta de a cheltui ca să vă simțiți bine, atunci cheltuiți pe ceva care să vă îmbunătățească mintea.

Mintea voastră trebuie să crească și dacă cheltuiți bani, cheltuiți-i în acest sens. Saturn e la voi în semn și trebuie să faceți chestii serioase.  El stă la voi în semn până în 2026. Saturn stă la pândă acum și vrea să vadă cât de serios faceți lucrurile astea. Undeva în 2025, spre 2026, o vă aducă nota de plată și n-o să fie una pe placul vostru.

Deci, nu ar fi mai bine să fiți mai serioși, să nu mai visați mult și mărunt. Dacă visați că faceți o școală, asta nu înseamnă că o și faceți și știți informațiile respective", a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro.

Vezi aici previziunile pentru celelalte zodii

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel