Horoscop RAC 13-19 Noiembrie. Daniela Simulescu: Vă invit să uitați vârsta pe care o aveți

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu detalii despre zodia Rac pentru perioada 13-19 noiembrie 2023.

"E un moment de conștientizare destul de puternic mai ales că e în opoziție cu Uranus! Spun asta pentru că vă știu, sunteți printre cei mai buni părinți, cei mai grijuli, însă sunt situații în care copiii vor ca voi să aveți o limită, să nu treceți peste ea, să nu-i deranjați.

Adică una este mă iubești, îți pasă de mine, dar nu te băga cu bocancii în viața mea, doar ca să simți tu că vrei să ai grijă de mine. Sunt situații în care părinții rac, indiferent de ce mai au prin astrogramă, mai au tendința de a nu asculta și de a nu auzi, iar copii au nevoie să fie ascultați, indiferent că aveți copii mai mari sau mai mici, cumva relațiile cu ei sunt mai complicate săptămâna aceasta. Cei care nu aveți copii, să știți că aspectele sunt foarte bune pentru pasiune, pentru intimitate sau poate vă decideți așa să aveți copii și pentru unii și alții cumva toate aspectele săptămânii sunt menite cumva să poată să vă facă să vă gândiți la noi obiective legate de pasiunile voastre.

Este și Saturn în Casa a 9a momentan, nu doar Neptun. Vă invit să vă uitați vârsta pe care o aveți, experiență sau alte criterii și să căutați reconversie, să vă apucați să învățați ceva nou, să călătoriți unde n-ați fost până acum, e o perioadă nemaipomenită pentru asta. Cumva Luna Nouă, pentru ă Luna este guvernatorul vostru lângă Soarele din Scorpion, e bine să transformați în amintire o părticică din voi care nu vă mai priește", a spus Daniela Simulescu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel