EXCLUSIV  Horoscop Rac 18-24 septembrie 2023. Atenție, la aceste păcăleli! Acolo trebuie să vă implicați! / Video

Horoscop Rac, 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu - Încercați să fiți cât mai recunoscători! Sursa foto: freepik.com
Horoscop Rac, 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu - Încercați să fiți cât mai recunoscători! Sursa foto: freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit horoscopul săptămânii.

Rac/ Ascendent în Rac

'Primele zile ale săptămânii s-ar putea să păcăliți sau să vă lăsați păcălit. Cumva, aveți tendința de inventa niște minciunele sau aveți tendința de a le crede și pe cele ale celorlalți. Vreți cuvinte frumoase, vreți replici estetice, credeți povești și vă supărați când vă dați seama că v-ați cam păcălit.', a spus Daniela Simulescu.

'Pe urmă, din a doua parte a săptămânii, când, iată, soarele se pregătește să intre în balanță, cumva, familia devine importană. Și nu doar familia, cât și ce se întâmplă prin casă, adică e curățenia de toamnă. E înnoirea, vreți să înnoiți, să schimbați ceva prin casă, precum mobilă, covoare sau în grădină. Vă pregătiți de iarnă, dar nu prin ceva vechi, ci prin ceva nou! Cred că și întâlnirile cu membrii familiei sau momentele din cadrul familiei vă fac acum mai multă plăcere decât vă făceau înainte.', a zis Daniela Simulescu.

'Am putea spune că trebuie să aveți grijă în primele zile! Aveți câteva acte de semnat și drumuri pe care trebuie să le faceți. Din a doua parte a săptămânii vă retrageți în spațiul vostru personal, acolo unde vă place cel mai mult, pe care trebuie să îl decorați, deoarce este soarele în balanță, intrând și într-un semn unde este și Marte. Credeți-mă că acolo se duce toată energia voastră. Acolo trebuie să vă implicați!', a spus Daniela Simulescu la DC News și Astrosens. 

VIDEO

Youtube video image

Vezi și - Început de săptămână haotic pentru această zodie. Daniela Simulescu: Programul tău e dat peste cap / video

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit horoscopul săptămânii. 

„Suntem deja în a doua jumătate a lunii septembrie. Aș putea spune că urmează niște evenimente care ne pun pe gânduri și din punct de vedere astrologic, și din punct de vedere astronomic.

Pe 19 septembrie avem o opoziție între Soare și Neptun. E genul acela de aspect care ne poate lua mințile foarte ușor, în care suntem foarte confuzi, în care ne păcălim, ne lăsăm influențați, ne contaminăm.

Ce se întâmplă? Cei doi aștri se influențează unul pe celălalt, Neptun fiind o planetă transgenerațională are mai multă putere, dar câteodată și cel mic poate să-l răstoarne pe cel mare. Soarele când face opoziție cu Neptun ce se întâmplă?

Soarele în Fecioară vrea să fie cât mai calculat, cât mai analitic, cât mai pragmatic. Neptun, în schimb, este un gânditor, un filosof și îl cam sparge în bucăți pe Soarele în Fecioară. Îi dă niște probleme, îi pune niște situații pe care Soarele în Fecioară nu mai știe să le rezolve și nu înțelege ce se mai întâmplă'. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel