Horoscop RUNE 5 - 12 august. Mihai Voropchievici: Zodia care va avea o perioadă foarte fericită

Foto: Facebook Mihai Voropchievici
Foto: Facebook Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a venit cu informațiile momentului pentru zodii, pentru săptămâna 5 - 12 august. Iată ce aduc runele. 

Horoscop RUNE 5 - 12 august. Berbec

Demarează acțiuni, activitate, afacere. E o săptămână cu noi începuturi. Veți cunoaște pe cineva sau veți relansa relații vechi. 

Horoscop RUNE 5 - 12 august. Taur

Orice ați întreprinde, veți reuși, iar reușita va fi una excepțională, un deznodământ fericit al unei situații avute în viața voastră. Veți avea întâlniri superbe, o uniune, fericire și recompense. Deci, Taurului i-a pus Dumnezeu mâna în cap, nu a avut de mult atâtea lucruri frumoase. 

Horoscop RUNE 5 - 12 august. Gemeni

Renaștere, ai o săptămână cu multă libertate, reușești să te salvezi dintr-o situație dificilă pe care chiar tu ți-ai creat-o, primești vești și se anunță întoarcerea unei persoane dragi. O întâlnire neprevăzută sau o iubire fulgerătoare, o lovitură de teatru vă va face mare plăcere, mai ales la început de drum. 

Horoscop RUNE 5 - 12 august. Rac

O protecție foarte puternică din partea unei personalități marcante se anunță pentru Raci în săptămâna următoare. Trebuie să fiți încrezători, sunteți pe calea cea bună, se întrevede o alianță serioasă. 

Horoscop RUNE 5 - 12 august. Leu

O săptămână și cu bune, și cu rele... când sus, când jos. Totuși, pasiunea și sentimentele exclusive, pe care le manifestați, se pot lovi de posesivitatea, gelozia, duritatea unei alte persoane care nu a știut să manevreze bine niște bani. 

Horoscop RUNE 5 - 12 august. Fecioara

Fericire, reușită, vă afirmați, vă sunt recunoscute meritele, clarificați o situație ambiguă, în mod fericit, aveți succes în tot ce întreprindeți. În dragoste, se anunță o întâlnire sentimentală cât de curând, chiar la începutul săptămânii. Urmează o perioadă foarte fericită, veți iubi și veți fi iubit. 

Horoscop RUNE 5 - 12 august. Balanța

Schimburi de scrisori, de mail-uri, de telefoane, dar și o deplasare care anunță, în final, o reuniune de familie. Dialogul va juca un rol important. 

Horoscop RUNE 5 - 12 august. Scorpion

Visare, trecut, aducere aminte. Scorpionii trăiesc vrute și nevrute din amintiri și din trecut, nimic din prezent. Vă apasă sentimente puternice. 

Horoscop RUNE 5 - 12 august. Săgetător

Ceva negativitate... rea credință din partea unor colegi sau prieteni, trădare. Sunteți prizonierii unei situații și nu puteți face mare lucru pentru moment. Părăsiți persoana care vă creează stări neplăcute.  

Horoscop RUNE 5 - 12 august. Capricorn

Sfârșitul unei situații: se impune transformarea, ca să sfârșească o situație neplăcută, pentru a accepta schimbarea în profunzime. Numai așa veți trăi un suflu nou, o renaștere și veți scăpa de angoasele care vă frământă. 

Horoscop RUNE 5 - 12 august. Vărsător

O întâlnire cu o persoană mai în vârstă vă ajută să scăpați de angoasele solide ale unei relații deja cunoscute. Începutul unei acțiuni sau profesii noi vă va conduce la o realizare pozitivă. 

Horoscop RUNE 5 - 12 august. Pești

Bulversarea unei situații. Se anunță furie, dispută, orgoliu, nervi, ruptură violentă dacă nu se impun mai multă prudență și înțelepciune. Renunțați la dispute, furie, crize și lacrimi, fiți prudenți și înțelepți, nu acționați la primul impuls. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel