EXCLUSIV  Horoscop Săgetător, 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu: Urmează o perioadă foarte interesantă!

Horoscop Săgetător, 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu - Urmează o perioadă foarte interesantă. Sursa foto: freepik.com
Horoscop Săgetător, 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu - Urmează o perioadă foarte interesantă. Sursa foto: freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Săgetător. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 8 - 14 mai 2023.

"Săgetător și cei cu ascendentul în Săgetător. Muncă și iar muncă! Mercur își oprește retrogradarea în Casa 6. Și Jupiter va intra în Casa 6. Soarele este acolo și face conjuncție cu Uranus. Pe nepusă masă, trebuie să faceți și aia, și aia, și aia. Și parcă nu reușiți să puneți punctul pe i, parcă nu reușiți să faceți un fir logic al tuturor proiectelor de care vă ocupați și nu prea vă convine.

Vă cred, deoarece așa este când simți că pedalez în gol, când simți că efectivi muncești în zadar. Cel puțin așa e senzația pentru această săptămână, dar roadele se vor vedea la un moment dat.

Dacă vă doriți în nou loc de muncă, începeți să vă depuneți CV-urile sau începeți să întrebați în stânga și în dreapta unde vă puteți duce cu experiența voastră. Dacă vă doriți mai multe colaborări, mai multe locuri de muncă în același timp, o puteți face și pe asta. 

Urmează o perioadă foarte interesantă pentru cei care își doresc ca locul de muncă să le aducă și un pic de împlinire. Nu cred eu, neapărat, că locul de muncă este cel care aduce împlinire, dar trebuie să-ți aducă  un salariu bun, să fie un mediu plăcut și, în același timp, să-ți placă să te ocupi cu câte un proiect de acolo.

Oprirea retrogradării lui Mercur în Casa 6 vă dă undă verde să mergeți la analize, să vorbiți cu doctorii și să verificați diagnosticul pe care îl aveți", a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro.

Vezi aici previziunile pentru celelalte zodii: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel