EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 1 iunie 2024

Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune

Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Berbecului. 

Avem în față un weekend foarte dinamic! Luna va tranzita semnul Berbecului, deci vom deborda de energie și ne vom plictisi foarte repede. Mercur se pregătește să schimbe semnul dar până atunci se află, în continuare, într-o conjuncție cu Uranus în Taur. 

Berbec

Cu Luna și Marte în semnul tău nu ai voie să lași timpul să treacă degeaba. Ai nevoie de multe activități de care să te ocupi. 

Taur

Mercur se pregătește să iasă din semnul tău. Așa că s-ar putea să fii locvace. Dar unii chiar vor aprecia talentul tău oratoric. 

Gemeni

Timpul petrecut cu prietenii va fi pe placul tău.Și totuși, astrele te invită să faci spațiu și activităților destinate relaxării. 

Rac

Tonul tău autoritar nu este pe placul tuturor. Dar nu poți să taci atunci când apropiații nu țin cont și de ceea ce îți dorești tu. 

Leu

Ești prea influențabil de către prieteni. Vrei să le faci pe plac și ești dispus să faci și compromisuri. 

Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, se pregătește de o schimbare. Dorul tău de ducă va fi de neîntrecut! Ar fi și păcat să nu te plimbi. 

Balanță

Nevoile partenerului s-ar putea să te copleșească. Astrele îți recomandă să cauți un echilibru și să nu neglijezi odihna. 

Scorpion

Nu vei avea timp nici să respiri! Ai foarte multe proiecte de care trebuie să te ocupi. Și nici nu prea te ajută nimeni. 

Săgetător

Astrele te invită să vezi jumătatea plină a paharului și să te bucuri de viață. Nu ar strica să dedici cea mai mare parte a timpului celor dragi. 

Capricorn

Hărnicia ta este de neegalat! Este o zi extraordinară pentru a te ocupa de gospodărie și de problemele mai vechi ale familiei. 

Vărsător

Astrele îți atrag atenția asupra faptului că s-ar putea să exagerezi din punct de vedere financiar. Ești tentat să faci unele cheltuieli inutile. 

Pești

Vei fi nevoit să iei unele decizii care nu îți convin mai mult. Dar s-ar putea să ai unele surprize plăcute, așa că poți sta liniștit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel