EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 11 iunie 2022

Daniela Simulescu - Astrolog DCNews
Daniela Simulescu - Astrolog DCNews

Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Scorpionului. 

Luna tranzitează astăzi semnul Scorpionului. Emoțiile noastre vor fi mai intense ca de obicei. Mercur se pregătește să iasă din semnul Taurului. Venus se apropie de o conjuncție cu Uranus. Peste câteva zile vom avea Luna Plină în Săgetător, dar și o conjuncție importantă Marte-Chiron în semnul Berbecului. 

Berbec

Chiar dacă nu te simți în apele tale, astrele tot îți recomandă să nu stai prea retras. Ci din contră: să te vezi cu cât mai multă lume. 

Taur

Partenerul este mai neliniștit. Dar trebuie să știi că nu este problema ta, deci nu este cazul să îți dai planurile peste cap. 

Gemeni

Opui rezistență la orice, mai ales la început. Parcă ai nevoie de puțină siguranță. Chiar și atunci când este vorba de ieșit în oraș cu prietenii. 

Rac

Astrele îți recomandă să te preocupi și de ceea ce îți face plăcere. Înainte de a-i ajuta pe alții, este cazul să te preocupi de tine. 

Leu

Nu este cazul să îți planifici ziua în mod minuțios, ci să mai lași și lucrurile să se întâmple. Vei rămâne chiar plăcut surprins. 

Fecioară

Așteptările exagerate îți vor dăuna. Mai ales dacă acestea se referă la cum ar trebui să reacționeze față de tine oamenii dragi. 

Balanță

Pe de o parte ai vrea o zi liniștită, dar pe de altă parte parcă nu îți convine atâta monotonie. Cu siguranță, nu va fi deloc o zi obișnuită de sâmbătă. 

Scorpion

Discuțiile cu partenerul vor fi interesante. Vor începe dintr-un motiv, dar veți ajunge să dezbateți unele subiecte la care nu v-ați fi gândit niciodată. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să nu renunți ușor la unele activități. La început s-ar putea să ai parte de unele greutăți. Dar te vei descurca până la urmă. 

Capricorn

Problemele familiei și treburile gospodărești îți vor mânca timpul. Dar nu uita că ești om și că trebuie să te ocupi și de partea frumoasă a vieții. 

Vărsător

Excesul tău de energie și dorința continuă de atenție îi vor deranja pe apropiați. Și cum nu vor zice nimic, nici nu vei ști când să te ponderezi. 

Pești

Tot ce ai nevoie astăzi este o discuție cu o persoană apropiată. Fie online, fie oflline. Îți trebuie o conexiune autentică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel