Horoscop, sâmbătă, 11 mai, 2019

Astăzi, Peştii sunt fără de griji
Astăzi, Peştii sunt fără de griji

Horoscop. Scorpionii sunt sfătuiţi, astăzi, să renunţe să mai gândescă că ei sunt cei mai deştepţi din întreaga lume, iar planurile Capricornilor vor fi date peste cap de evenimente neprevăzute.

Balanţă

Balanţele vor avea parte, astăzi, de o surpriză uriaşă din partea familiei sau a prietenilor apropiaţi. Veţi primi un cadou neaşteptat şi vă veţi bucura de el împreună cu cei dragi. Ar putea fi vorba despre o vacanţă, o maşină nouă sau o excursie de numai câteva zile în aer liber. Profitaţi de întâlnirea cu natura pentru a vă încărca energiile. Urmează zile epuizante pentru voi.

Scorpion

Scorpionii sunt sfătuiţi, astăzi, să renunţe să mai gândescă că ei sunt cei mai deştepţi din întreaga lume. Nu vă impuneţi punctul de vedere prematur şi nu încercaţi să faceţi oamenii din jurul vostru să gândească la fel ca voi. În primul rând veţi rămâne singuri, iar în al doilea rând este clar că nu veţi reuşi niciodată, oricât de mult veţi încerca. Astrele vă recomandă să mai faceţi, din când în când, câte un compromis. Nu strică niciodată să ascultaţi şi sfaturile altora. Încercaţi şi voi!

Săgetător

Astăzi, Săgetătorii sunt extrem de obosiţi. Cel mai probabil, mergeţi la serviciu, faceţi curăţenie în casă sau cineva vă cere ajutorul. În această după-amiază, încercați să vă odihniți petrecând timp cu cei mai apropiați. Vei primi o invitație la un picnic cu prietenii. S-ar putea să primiţi avansuri de la persoane care vă plac.

Capricorn

Planurile Capricornilor vor fi date peste cap de evenimente neprevăzute. Încercați să treceţi peste tot ce se întâmplă fără să vă panicaţi. Dacă rămâneţi calmi, veți avea surpriza să fiţi răsplătiți cu alte evenimente care vin de niciunde şi care vă bucură. Cu toate acestea, în mijlocul acestui haos, nu uitați de angajamentele făcute anterior sau de promisiunile făcute celor dragi.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să încerce să evite conflictele, mai ales că o rudă caută să se certe cu dumneavoastră. Este important să găsiți o modalitate de a vă redirecționa atenția spre altceva. Concentrați-vă pe planurile stabilite pentru weekend. Petreceți ceva timp cu alți membri ai familiei sau cu prietenii.

Pești

Peştii sunt fără de griji, sâmbătă. Încercați, totuşi, să vă gândiți de două ori înainte de a da iama în magazine. Fereşte-te să achiziţionezi lucruri de care nu ai nevoie. Spre seară, nu uitați să petreceți timp cu prietenii care vor să se distreze. Puteţi juca un tenis de masă, viziona filme sau să petreceţi mai mult timp în natură.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel