EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 12 octombrie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Pluto își oprește retrogradarea în Capricorn. 

Pluto își va opri retrogradarea în Capricorn, semn pe care îl va părăsi pe 19 noiembrie. Zodiile intens testate de Pluto din 2008 încoace(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) vor mai trece printr-un ultim test. Se vor confrunta cu lupte de putere, transformări radicale și concluzii dure pe care trebuie să le accepte. Tot astăzi, Soarele începe să facă un careu cu Marte. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Oamenii din jur vor observa că ești mai radical. Adevărul este că nu mai ai răbdare pentru tot și toți. Dar este important să îți amintești cine contează cu adevărat. 

Taur/Ascendent în Taur

Astrele îți recomandă să ții cont și de ceea ce îți dorești tu, și nu doar de dorințele partenerului sau ale apropiaților. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur se află într-un careu cu Pluto. Nimic nu îți convine! Și cei din jur parcă pun și mai mult gaz pe foc. Ce trebuie să faci tu? Să eviți orice luptă de putere. 

Rac/Ascendent în Rac

Astăzi, familia încearcă să te controleze mai mult decât este cazul. Și este posibil să reacționezi pe măsură. O zi bună pentru decizii pe plan relațional. 

Leu/Ascendent în Leu

Astrele te invită să fii mai atent la călătoriile sau drumurile pe care le vei face. De asemenea, nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui. Să ai asta în vedere!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Nu ești de acord cu o investiție, ai impresia că sunt bani aruncați pe fereastră. Dar, cei dragi insistă și trebuie să faci cheltuiala respectivă. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Careul dintre Mercur, din semnul tău, și Pluto îți va da adevărate bătăi de cap. Pare că nu te sincronizezi cu nimeni astăzi. Toți au opinii diferite de ale tale. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur va intra mâine în semnul tău, dar până atunci ai face bine să stai departe de prejudecăți, implicarea în viețile altora sau sacrificiile forțate. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Relația cu prietenii va fi una destul de complicată. Și trebuie să mai știi ceva: pe plan financiar, s-ar putea să apară tot felul de surprize. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pluto își oprește retrogradarea în semnul tău. Și va mai rămâne aici până pe 19 noiembrie. Urmează o perioadă plină de revelații, conștientizări, descoperiri despre propria persoană. Vei vedea viața într-un mod mult mai radical sau profund.  

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna se află în semnul tău. Vei simți nevoia să îți împărtășești emoțiile mai mult ca oricând. Doar că s-ar putea să o faci și față de străini. 

Pești/Ascendent în Pești

Astrele îți recomandă să nu te lași influențat de nimeni atunci când ai de luat unele decizii importante pe plan financiar. Nu este cazul!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel