EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 14 septembrie 2024

Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune

Horoscop zilnic.  Încă ne aflăm în Sezonul Fecioarei. 

Vă reamintim că, încă, ne aflăm în Sezonul Fecioarei și că mai avem o săptămână în care să beneficiem de energia acestui semn. Organizarea, disciplina, simplitatea ne vor ajuta în orice domeniu al vieții. Și cum Mercur tranzitează același semn, mintea ne va fi aliat atunci când vom avea de rezolvat probleme mai vechi. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, va face o serie de aspecte mai provocatoare. Astrele îți recomandă să eviți trecerea rapidă de la o stare la alta. Adică de la furie la frică. 

Taur/Ascendent în Taur

Venus va face un trigon cu Jupiter. Ar fi păcat să lași acest weekend să treacă fără să faci ceva frumos și pentru tine. Trebuie să te pui pe primul loc.  

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În curând, Mercur va face o opoziție cu Saturn. Vei simți că îți ia mai mult timp ca de obicei să te ocupi de orice proiect. Așa și trebuie! Deci nu te supăra!

Rac/Ascendent în Rac

Apropierea de Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie îți va crea numeroase stări contradictorii. Emoțiile sunt puternice, dar nu este cea mai bună perioadă să le lași să te conducă. 

Leu/Ascendent în Leu

Vorba dulce mult aduce! Expresia aceasta îți va aduce numeroase beneficii, mai ales dacă o pui în acțiune. Încearcă să fii mai chibzuit. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Cu Soarele și Mercur în semnul tău, s-ar putea să îți fie greu să te conectezi și la persoanele importante. Și cum empatia va lipsi, este posibil să spui lucruri dureroase. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Trigonul dintre Venus, guvernatoarea ta, și Jupiter te va ajuta să vezi întotdeauna jumătatea plină a paharului. Să te bucuri de ce îți oferă viața. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Este una dintre acele zile în care îți face bine să stai mai departe de ochii curioșilor. Vei petrece mai mult timp acasă cu partenerul sau familia. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Nu trebuie să lași ziua să treacă fără ca tu și partenerul să spargeți rutina. Aveți nevoie de activități care să vă apropie din nou. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Te gândești prea mult la alții și prea puțin la tine. Cu siguranță că sunt activități de care ai vrea să te ocupi, unele care nu le sună bine apropiaților. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Atâta timp cât nu arunci cu banii în stânga și dreapta, sau nu îți consumi energia degeaba, s-ar putea ca ziua aceasta să îți priască pe bune. 

Pești/Ascendent în Pești

Relația cu partenerul trebuie să fie pe primul loc. Sau cu familia. Conexiunea cu oamenii dragi îți va umple sufletul de bucurie. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel