EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 16 decembrie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Soarele va face un careu cu Neptun. 

Weekendul acesta este marcat de careul dintre Soarele din Săgetător și Neptun din Pești. Și dacă mai punem la socoteală și retrogradarea lui Mercur, putem spune că haosul ne urmărește peste tot. Vom încerca să păstrăm o logică a rutinei zilnice, însă va fi foarte greu. Vă recomandăm să nu vă aglomerați deloc programul. 

Berbec

Astrele îți recomandă să nu te implici în proiecte serioase astăzi. Ci mai degrabă să îți simplifici cât poți de mult rutina. 

Taur

Partenerul are mai multe dorințe. Cu unele nu ești de acord, însă nu știi cum să comunici cu el. Nu vrei să îl superi. 

Gemeni

Dacă nu te vei controla, există riscul să te cerți cu partenerul. Sau cu oamenii foarte apropiați. Tu alegi dacă te comporți precum un copil sau un adult. 

Rac

Ai atâtea planuri și nicio soluție de rezervă. Astrele îți recomandă să fii mai pragmatic și să nu crezi că tot ce zboară se mănâncă. 

Leu

Nu prea îți dai seama de intențiile celorlalți. Pur și simplu îți lipsește claritatea. De aceea, cel mai bine ar fi să stai în banca ta. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să nu te bazezi prea mult pe ceilalți, ci să te ocupi de problemele apărute. Le vei găsi repede rezolvare. 

Balanță

Comunicarea va avea de suferit. Zici una, faci alta. Iar apropiații nu vor ști cum să te abordeze. Îți va fi greu să te ții de un program. 

Scorpion

Ești pus în fața faptului împlinit. Va trebui să scoți bani din buzunar. Important este să nu te lași influențat de persoanele nepotrivite. 

Săgetător

Careul dintre Soare și Neptun este bulversant. Îți vei pune multe întrebări, vei fi dependent de stres și destul de impresionabil. 

Capricorn

Oboseala își va spune cuvântul. Și cum nu vei putea să lenevești prea mult, cel mai bine ar fi să faci o prioritizare serioasă. 

Vărsător

Relațiile cu prietenii pot fi complicate. Apar amânări și nu îți convine. Ți se pare că oamenii nu sunt serioși și că nu te respectă. 

Pești

Stai departe de conflictele cu șefii! Și dacă ai o zi liberă, ar fi bine să nu fi tu cel care ia deciziile pentru ceilalți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel