EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 17 august 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Mercur retrograd se pregătește de conjuncția cu Soarele în semnul Leului. 

Mercur retrograd va face conjuncție cu Soarele din semnul Leului. Există riscul să fim orbiți, să scăpăm detalii importante sau să avem un scurtcircuit în comunicare/procesul gândirii. De asemenea, vă recomandăm să nu vă aglomerați deloc programul pentru că nu vă veți putea ține deloc de toate sarcinile. 

Mâine, Mercur retrograd va face un careu cu Uranus din Taur. Nu uitați că ne pregătim de Luna Plină din Vărsător!

Berbec/Ascendent în Berbec

S-ar putea să riști prea mult în unele situații. Nu îți oferi timp pentru a te gândi mai mult la următorul pas. Încearcă să nu te lași influențat de nimeni. 

Taur/Ascendent în Taur

Pot apărea probleme în familie sau în gospodărie. Astrele îți recomandă să nu te plângi prea mult, ci să accepți și să cauți soluții. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Conjuncția lui Mercur cu Soarele te poate face fie prea vorbăreț, fie prea tăcut. Nu este cea mai bună zi pentru decizii noi, ci mai degrabă pentru reluarea unora din trecut. 

Rac/Ascendent în Rac

Astrele îți recomandă să nu te lași deloc influențat din punct de vedere financiar. Nici măcar de persoanele cele dragi. Există riscul să pierzi bani degeaba. 

Leu/Ascendent în Leu

Conjuncția Soare-Mercur retrograd te vizează în mod direct. Oricât de mult ai încerca să deții controlul absolut al zilei, tot s-ar putea să faci unele greșeli incredibile. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Nu lăsa trecutul să te bântuie mai mult decât este cazul! Încearcă să rămâi cât mai ancorat în prezent și să nu cauți vinovați pentru greșelile făcute de tine. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Unele planuri ți se vor da peste cap. Posibil din cauza prietenilor. Nu trebuie să te superi pe ei. Viața este destul de surprinzătoare din când în când. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Dacă muncești astăzi, astrele îți recomandă să te ferești de discuțiile cu șefii sau de deciziile importante. Dacă ești liber, încearcă să nu preiei responsabilități suplimentare dacă nu ți se cere. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Sfatul principal al astrelor pentru tine este acela de a fi mai atent la drumurile/călătorii pe care le vei face. Pot apărea mai multe probleme. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Poți fi foarte influențabil! Așa că ar fi bine să stai departe de bârfe, indiscreții sau de telefonul fără fir. Unele informații s-ar putea să fie otrăvite. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Nu fugi de discuțiile cu partenerul! Chiar dacă veți relua unele subiecte pe care le-ai tot evitat, să știi că de data aceasta vei face față. Cei singuri pot lua legătură cu foști parteneri.  

Pești/Ascendent în Pești

Să nu te aștepți să ai o zi simplă! Și tu și partenerul trebuie să știți că orice plan v-ați face, nu vă veți putea ține de el! Apar multe încurcături. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel