EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 18 februarie 2023

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Mercur sextil Jupiter. 

Pe 18 februarie, Mercur din Vărsător face un sextil cu Jupiter din Berbec. Dacă ai așteptat momentul în care să îți expui ideile, aceasta va fi ziua! Comunicăm cu multă încredere, facem conexiuni și suntem curioși. Ne putem gândi la planurile pentru viitorul apropiat fără frică. Și suntem mult mai sociabili. Soarele se pregătește să intre în semnul Peștilor. 

Berbec

Vei purta cu tine un exces de zel peste tot. În discuțiile cu prietenii, în drumurile pe care le vei face sau cu familia. 

Taur

Important este să nu te gândești prea mult la problemele de la serviciu. Nici deloc, dar nici să treacă ziua asta doar așa. 

Gemeni

Astrele îți sunt favorable. Ai putea să profiți prin a te ocupa și de activitățile care îți fac plăcere, nu doar cele obligatorii. 

Rac

Ai fler când vine vorba de negocieri. Atât ale tale, dar și cele ale familiei. Vor fi situații în care vei încerca să supracompensezi. 

Leu

Partenerul este dispus să îți asculte doleanțele. Discuția dintre voi va scoate la iveală lucruri importante și vă va apropia. 

Fecioară

Ești dispus să delegi. Adică nu te mai bagi peste sarcinile celorlalți crezând că tu știi cel mai bine cum trebuie îndeplinite. 

Balanță

O zi minunată pentru socializare! Pentru a vedea și jumătatea plină a paharului, nu doar pe cea goală. Vei fi mai optimist!

Scorpion

Sunt multe treburi gospodărești pe listă, dar din fericire, familia se va implica în mod direct. Trebuie doar să ceri ajutorul. 

Săgetător

O zi bună pentru mișcare. Pentru vizite, evenimente sau discuții cu oamenii cei mai apropiați. Îți merge mintea de minune!

Capricorn

Dai cele mai bune sfaturi din punct de vedere financiar! Important este să le aplici și în viața ta. Fii mai încrezător!

Vărsător

Faci unele conexiuni uimitoare! Atât intuiția cât și logica îți funcționează de minune. Vei fi cel mai vorbăreț din cameră!

Pești

Nu neglija gândurile care apar de nicăieri! Sunt unele semne pe care nu le înțelegi imediat, dar care au mesaje importante. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel