EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 18 iunie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop zilnic. Ne apropiem de un careu între Venus și Saturn. 

Ne apropiem de un careu între Venus din Taur și Saturn din Vărsător. Viața amoroasă a unor nativi va trece prin momente stresante, de cele mai multe ori din cauza frustrărilor și a lipsei de încredere. Un asemenea aspect poate crea neplăceri și în sectorul financiar. Unii își vor fi în stare să cheltuiască sume mari de bani pe lucruri inutile. De fapt, vor încerca să compenseze alte goluri sufletești. Luna va tranzita pe tot parcusul zilei semnul Vărsătorului. 

Berbec

Marte nu face aspecte marcante, deci am putea spune că nu ești vizat de astre. Ar trebui să ai grijă pe ce cheltuiești sume importante de bani. 

Taur

Venus, guvernatorul tău, face un careu cu Saturn. Vor apărea multe frustrări, poate și pentru că vei fi într-o luptă cu timpul. 

Gemeni

Mercur va face în curând un sextil cu Jupiter, deci te poți manifesta în voie. În același timp, poți avea mai multă încredere în deciziile tale. 

Rac

Parcă ești un robot. Te ocupi de treburile gospodărești, de curățenie, îi ajuți pe cei dragi. Chiar nu ai chef de drama nimănui. 

Leu

Partenerul are unele cerințe de care va trebui să te ocupi, deși nu ți se pare drept. Îți va fi greu să te impui în fața oricui astăzi. 

Fecioară

Vei descoperi că unele principii vechi nu mai sunt valabile și astăzi. Astrele îți recomandă să eviți călătoriile complicate. 

Balanță

Discuțiile despre bani cu partenerul sau familia vor fi foarte inconfortabile. Dar nu le poți evita. Încearcă să nu menții conflictele. 

Scorpion

Partenerul îți dă mari bătăi de cap și preferi să te pierzi în muncă. Ai putea chiar să te preocupi mai mult de confortul locuinței. 

Săgetător

Va fi greu să te ții de un program anume. Recomandabil ar fi să nu faci multe promisiuni celor dragi pentru că nu te vei putea ține de toate. 

Capricorn

Copiii îți vor da mari bătăi de cap. Vei fi într-o continuă căutare a echilibrului între ce vor alții și ce îți dorești tu. 

Vărsător

Pe de o parte vrei să stai mai mult în casă, dar pe de altă parte ai vrea să te plimbi mai mult. Important este să găsești un echilibru. 

Pești

Astrele îți recomandă să eviți discuțiile în contradictoriu. Oamenii dragi nu vor avea aceeași perspectivă și nici răbdare să te asculte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel