EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 19 octombrie 2024

Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News

Horoscop zilnic. Ne apropiem de careul Soare-Pluto. 

Luna își continuă tranzitul în Taur și ne invită pe fiecare să ne bucurăm toate simțurile. Soarele din Balanță se pregătească să facă un careu cu Pluto din Capricorn. Deci ar fi bine să stăm departe și de oamenii care nu ne plac, care ne fac să ne simțim ciudat. Mercur va face un trigon cu Saturn, în curând, fapt ce ne poate ajuta să trăim totul pas cu pas. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Acest final de săptămână trebuie să fie unul liniștit pentru tine. Dacă nu de la sine, atunci trebuie să faci tu tot ce se poate în acest sens. 

Taur/Ascendent în Taur

Luna te vizitează în continuare. Și îți reamintește cât de importantă este siguranța pe plan emoțional. Așa că nu lăsa oamenii stresanți în viața ta. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nerăbdarea îți poate dăuna enorm. Viața are propriul ei ritm și nu este cazul să forțezi absolut nimic. 

Rac/Ascendent în Rac

Unii membri ai familiei vor fi greu de suportat. Faci tot posibilul să abordezi un ton împăciuitor cu ei. Și chiar vei reuși!

Leu/Ascendent în Leu

Unii apropiați te vor provoca serios în timpul discuțiilor. Încearcă să îți dai seama că nimic nu este personal și să te mai relaxezi. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Să zicem că tu vei fi mai chibzuit, însă din cauza celor dragi nu vei reuși să te ții de bugetul stabilit inițial. Încearcă să nu le aduci reproșuri. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Este un weekend potrivit pentru plimbări sau pentru a interacționa cât mai mult cu oamenii apropiați. Vei avea tendința de a fi mai autoritar. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Te vei confrunta cu un sentiment de neputință fără un motiv anume. Astrele îți recomandă să pui pe primul loc odihna și să lași timpul să le rezolve pe toate. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Venus s-a instalat deja în semnul tău. Și ar fi cazul să îi faci pe plac? Cum? Prin a te preocupa mai mult de înfățișare sau de sectorul amoros. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Vei avea impresia că familia nu îți respectă cerințele, că apropiații șușotesc pe la spatele tău. Dar s-ar putea să fii tu prea suspicios. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Trebuie să te decizi. Vrei liniște sau să fii tu cel care are dreptatea absolută? Nu îți fie teamă să faci unele compromisuri necesare!

Pești/Ascendent în Pești

Astrele te invită să nu stai prea mult prin casă. Îți va plăcea să fii ori oaspete, ori gazdă. Vei învăța foarte multe de la oamenii mai experimentați. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel