EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 22 iulie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Soarele se pregătește să iasă din Rac. 

Mâine, Venus își începe retrogradarea, iar Soarele va intra în Leu. Retrogradarea lui Venus va da peste cap planurilor multor nativi. Și nu neapărat în ceea ce privește zona amoroasă după cum ne atrag astrele atenția în primul rând. Ci pe plan financiar. Și aici, lucrurile se complică. Aș putea spune că până pe 4 setembrie, când Venus va deveni directă, vom conștientiza pe bune că stilul nostru de viață costă. Și atenție, cel pe care îl aveam și acum câțiva ani. Care nu ne punea atâtea probleme. Care era unul rezonabil. Pe lângă creșterile de prețuri, apar și alte cheltuieli serioase.

Berbec

Astrele vor ca astăzi să te preocupi de treburile gospodărești amânate. Te vei stresa suplimentar, dar vei scăpa de ele. 

Taur

Apropierea retrogradării lui Venus s-ar putea să îți dea deja fiori. Simți o doză suplimentară de instabilitate în viața ta. 

Gemeni

Spui multe și faci mai nimic. Îți vor atrage atenția și cei dragi. Dar oricum, și tu te vei blama deseori din această cauză. 

Rac

Soarele mai stă și astăzi în semnul tău. Și te invită să fii mai conștient de propriile calități, nu doar de cele ale apropiaților. 

Leu

Cum Venus își va începe retrogradarea la tine în semn, te vei confrunta cu multe situații în care nu îți vor mai plăcea lucrurile de altădată. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să fii cât mai calculat astăzi. Și să nu te lași deloc influențat de către cei dragi atunci când mergi la cumpături. 

Balanță

Multe dintre planuri vor fi ajustate pe parcurs. Asta înseamnă că trebuie să ai timp la dispoziție. Cere sprijinul, nu fi timid!

Scorpion

Poți petrece clipe minunate alături de partener sau cei dragi, dar unele care vor fi scurte. De aceea, ar fi bine să trăiești clipa. 

Săgetător

Ți-ar face bine să te plimbi și să ai în vedere un proces introspectiv. Poate le îmbini pe cele două. Trebuie să găsești unele răspunsuri. 

Capricorn

Partenerul îți cere mai multă atenție și insistă să aveți unele activități, Inițial, nu îți va conveni, dar îți vei schimba părerea pe parcurs. 

Vărsător

Astrele îți recomandă să fii mai atent la comportamentul partenerului. Ceva nu îi convine, dar nu știe cum să îți spună. 

Pești

Chiar dacă pentru cei mai mulți, este o zi liberă, oboseala și stresul tot vor exista. Dar asta îi obligă să prioritizeze odihna. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel