EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 22 octombrie 2022

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Luna tranzitează în continuare semnul Fecioarei. 

Soarele și Venus se pregătesc să iasă din semnul Balanței. Dacă vom folosi diplomația vom reuși să trecem peste multe probleme. Și să nu uităm că și Mercur din Balanță se apropie de un trigon cu Saturn, ceea ce înseamnă că ne vom cântări serios cuvintele. Luna își continuă tranzitul prin Fecioară și îi ajută pe cei care au de organizat ceva, acasă sau la serviciu. 

Berbec

Nu vei fi tu cel adevărat în raport cu apropiații. Astăzi nu ai chef de confruntări și vei alege un stil de comportament mai evitant. 

Taur

Trebuie să te împarți între treburile gospodărești și activitățile care îți fac plăcere. Nu este cazul să amâni nicio parte. 

Gemeni

Vei avea senzația că totul se mișcă precum un melc. Nivelul de suportabilitate va fi destul de scăzut, te vei supăra din orice. 

Rac

Nu uita să fii mai pragmatic! Emoțiile nu își au locul astăzi. S-ar putea să te bazezi pe unele persoane, însă fără un motiv. 

Leu

Discuțiile vor fi destul de aprinse. Vei sări ca ars când se vor discuta unele subiecte. Cu greu îți vei da seama că nu este despre tine. 

Fecioară

Tot amâni o investiție. Te decizi, te răzgândești după care o iei de la capăt. Mintea nu prea își are locul aici, lasă intuiția să zburde. 

Balanță

Vei fi într-o cursă contracronometru. Dar atenție că nimeni nu trage de tine! Poate vrei să fugi de anumite emoții și situații inconfortabile. 

Scorpion

Depui eforturi imense pentru orice și parcă nu se întâmplă nimic. Dar poate nu este ziua potrivită. Apelează la răbdare. 

Săgetător

Prietenii sunt foarte insistenți. Nu ai cum să îi refuzi! Și te vei trezi că participi la unele evenimente total inedite. 

Capricorn

Astăzi nu vrei să îți asumi responsabilitatea pentru absolut nimic. Tragi speranță că oamenii dragi se vor ocupa de toate cele. 

Vărsător

Te pierzi în detalii nesemnificative. Și din cauza aceasta neglijezi ce este cel mai important. Nu face din țânțar armăsar!

Pești

Ai nevoie de partener. Deci astrele îți recomandă să nu îl îndepărtezi sau să arunci spre el cu tot felul de frustrări personale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel