Horoscop, sâmbătă, 24 decembrie 2022

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Mercur sextil Neptun. 

Mercur din Capricorn face un sextil cu Neptun din Pești. Un aspect minunat pentru a ne gândi la însemnătatea spirituală a sărbătorilor de iarnă. Vom fi dispuși să iertăm, să ne împăcăm, să fim mai toleranți și mai empatici. 

Berbec

Vei fi mai atent la nevoile celorlalți, dar și la modul în care vei comunica în momentele provocatoare. Vei căuta pacea. 

Taur

Legătura cu divinitatea este una specială astăzi. Chiar îți face bine să spui o rugăciune, să meditezi sau să te conectezi cu natura. 

Gemeni

Credința interioară nu ți-o poate lua nimeni! În același timp, vei trage unele concluzii legate de neputința din ultima perioadă. 

Rac

Partenerul este mult mai împăciuitor, iar tu decizi să îl urmezi. S-ar putea ca diplomația voastră să îi inspire și pe alții. 

Leu

Dacă îți vei planifica din timp programul zilei, vei observa că totul decurge așa cum trebuie. Cei dragi vor avea nevoie de sprijinul tău. 

Fecioară

Poți fi și vesel și sensibil. Ai un cuvânt bun pentru oricine. Astrele chiar îți recomandă să mediezi conflictele din jur. 

Balanță

Nu este cazul să te temi de discuțiile cu familia! Astăzi, acestea vor decurge mai bine decât te-ai fi așteptat vreodată. 

Scorpion

Vei fi destul de empatic. Și dornic să sari în ajutorul apropiaților. Cu riscul de a avea unele pierderi financiare. Vei recupera totul pe urmă. 

Săgetător

Simți nevoia să fii generos cu ceilalți și abia pe urmă cu tine. Vei încerca să împaci unele rude, dar va fi mai greu. 

Capricorn

Intuiția ta funcționează de minune! Trebuie doar să stai câteva clipe în tăcere și imediat vei primi răspunsuri la întrebările importante. 

Vărsător

Îți vei da seama de intențiile celorlalți. Îi observi și constați că este mai important ceea ce nu spun decât ceea ce scot pe gură. 

Pești

În continuare, astrele te avantajează dacă vrei să visezi la planurile de viitor. Îți poți imagina unele evenimente dorite. Deci ia-ți o scurtă pauză!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel