EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 26 octombrie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Luna va tranzita semnul Fecioarei în a doua parte a zilei. 

După prânz, Luna își va începe tranzitul în semnul Fecioarei. Acest aspect ne va ajuta să fim organizați, eficienți și mult mai harnici. Rutina noastră se va simplifica și vom fi mult mai atenți și la modul în care ne vom gestiona bugetul. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Vei avea multe inițiative, însă nu te vei putea ține de toate. Astrele îți recomandă să le alegi doar pe acelea care nu mai suportă deloc amânare. 

Taur/Ascendent în Taur

Venus se apropie de un careu cu Saturn. Tot ce trebuie să faci tu este să te ferești de tentațiile de pe plan financiar și să îți păstrezi energia pentru ce contează cu adevărat. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Orice activitate de care te vei ocupa va presupune și o serie de ajustări. Deci încearcă să nu îți aglomerezi programul pentru că nu prea vei avea timp.

Rac/Ascendent în Rac

În prima parte a zilei, vei fi mai orientat către partea pragmatică a vieții. Însă, după prânz, vei fi mai comunicativ și mai dornic de evenimente.

Leu/Ascendent în Leu

Ziua începe cu Luna în semnul tău. Este posibil să experimentezi tot felul de emoții, dar și o stare de lene. Spre seară vei fi dornic de a experimenta mai mult. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Astrele îți recomandă să asculți și doleanțele persoanelor dragi. Nu te poți ocupa doar de activitățile care îți convin doar ție. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Nivelul tău de energie va fi scăzut. În plus, astrele îți atrag atenția faptului că s-ar putea să spui lucruri care se pot întoarce împotriva ta. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Aspectul pozitiv dintre Marte și Uranus va fi bun pentru cei care vor dori să se implice în activități noi alături de persoana iubită. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Te vei preocupa mai mult decât este cazul de gospodărie. Membrii familiei au nevoie și de activități distractive, nu doar de muncă și atât. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Vei avea tendința de a te implica mai mult decât este cazul în problemele apropiaților. Cel mai bine ar fi să îi întrebi dacă au nevoie de tine. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Inițial, vei accepta să petreci timp cu unii apropiați, însă te vei plictisi destul de repede. De fapt, vrei să stai mai mult pe acasă.

Pești/Ascendent în Pești

Este una dintre acele zile în care vei împăca și capra și varza. Te ocupi cu succes de problemele gospodăriei, dar și de pasiunile tale.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel