EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 28 octombrie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Astăzi avem ultima eclipsă din 2023. 

Pe data de 28 octombrie, va avea loc o Eclipsă de Lună/Lună Plină în semnul Taurului. Eclipsa simbolizează o eliberare de trecutul nostru, mai ales în cazul eclipselor lunare. Ocazia perfectă pentru a lăsa în urmă vechea noastră versiune sau orice aspect care nu mai este util în viața noastră și pentru a ne orienta către o viață nouă.

Deoarece Taurul este un semn fix, este posibil să întâmpinăm o oarecare rezistență sau ezitare în ceea ce privește schimbările care ar putea să apară în viața noastră.

Berbec

Luna Plină de astăzi îți activează zona financiară. S-ar putea să iei unele decizii legate de modul în care îți cheltuiești banii. 

Taur

Eclipsa se petrece în semnul tău. Poate fi un moment din acela în care zici că nu se mai poate. Că trebuie să scapi de o situație inconfortabilă. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să lași trecutul să fie trecut. Să nu îl mai aduci în prezent. Ai nevoie să îți faci o viață aici și acum. 

Rac

Multe dintre planurile pentru viitorul apropiat se vor schimba. Nu prea ești de acord, dar viața nu ne face întotdeauna pe plac. 

Leu

Vrei să te simți important. Te vei supăra dacă oamenii dragi nu îți vor acorda atenția pe care consideri tu că o meriți. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să mergi într-o călătorie sau să înveți ceva. Revelațiile de astăzi vor avea un ecou prelungit în viața ta.

Balanță

Astrele îți atrag atenția asupra faptului că pui mai mult preț pe resursele altora, dar pe ale tale deloc. Fii mai egoist!

Scorpion

Luna Plină se petrece în casa relațiilor. Vei fi nevoit să iei unele decizii, pe care le-ai tot amânat. Și îți vei da seama că aveai frici inutile. 

Săgetător

Încearcă să îți faci un program cât mai simplu. Împarte treburile gospodărești cu familia, nu încerca să le faci pe toate. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să incluzi distracția în programul zilei. Să găsești activități care să îți bucure sufletul. 

Vărsător

Relația cu membrii familiei trece de la o extremă la alta. Când îți sunt dragi și petreci timp cu ei, când nu vrei să îi vezi. 

Pești

Este important să vorbești despre sentimentele tale. Să îți împărtășești emoțiile. Apropiații vor aprecia vulnerabilitatea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel