EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 28 septembrie 2024

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Ne apropiem de trigonul dintre Marte și Saturn. 

Vă reamintim că ne aflăm în plin sezon al eclipselor. Cea mai recentă a avut loc pe 18 septembrie, iar următoarea va fi pe 2 octombrie. De obicei, între două eclipse au loc evenimente predestinate, asupra cărora nu avem control sau vreun cuvânt de spus. Dacă ar fi să ne gândim la cei mai afectați nativi de acestea, îi avem în vedere pe Berbeci, Raci, Balanțe și Capricorn. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Astrele nu prea țin cu tine. Dacă vei încerca să păcălești timpul, să găsești scurtături, vei regreta enorm. Ceilalți au sfaturi bune pentru tine. 

Taur/Ascendent în Taur

Întâmplările din aceste zile te vor ajuta să îți răspunzi la multe întrebări. Mai ales în ceea ce privește dorința ta de a te sacrifica pentru alții. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Vei fi acuzat că ești prea superficial, dar adevărul este că ai nevoie de o asemenea atitudine. Nu te ajută la nimic dacă vei lua prea în serios unele  lucruri. 

Rac/Ascendent în Rac

Lumea poate să zică exact ce vrea. Iar tu ești persoana care te cunoaște cel mai bine. Deci nu le da putere unor cuvinte care nu au legătură cu tine. 

Leu/Ascendent în Leu

Dacă ai de luat decizii importante, ar fi bine să te consulți cu persoanele cele mai apropiate. Astfel, te asiguri că nu te grăbești și că ai și altă perspectivă. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Astrele îți recomandă să înveți să riști atunci când trebuie să negociezi. Trebuie să știi care îți este valoarea și să nu renunți la ea. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Cu cât stai mai mult în mintea ta, cu atât vei pierde timp prețios. Este timpul pentru acțiune! Nu lăsa pe nimeni să te influențeze. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Toate evenimentele care apar în această perioadă vor să te învețe să îți creezi limite atunci când exagerezi cu munca. Poate te ajută să fugi de anumite probleme.  

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Unele vești de la locul de muncă îți dau de gândit. Vei auzi tot felul de bârfe și șușoteli. Astrele te invită să rămâi cât mai indiferent la acestea și obiectiv. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Toți vor ceva de la tine, dar nimeni nu e dispus să te ajute. Aici, depinde doar de tine să găsești un echilibru între cerințele lor și dorințele tale. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Colegii vor fi dispuși să te ajute dacă faci vreo greșeală. Dar, în acest sens, trebuie să renunți la orgoliul și să comunici deschis cu ei. 

Pești/Ascendent în Pești

S-ar putea să afli lucruri șocante despre /de la partener. Nu te grăbi să tragi concluzii pentru că s-ar putea să nu ai toate datele necesare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel