EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 4 iunie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop. Saturn își începe retrogradarea astăzi. 

Saturn își începe ultima retrogradare în semnul Vărsătorului, unde a intrat pe 22 martie 2020 și unde va sta până pe 7 martie 2023. Te invit să îți amintești ce anume ai pierdut după 2020. Saturn e acel profesor foarte dur care ne ajută să legăm, să construim, să concretizăm, dar ne ajută să și dărâmăm.

Când Saturn retrogradează ne întreabă: „ia să văd, ai făcut lucrurile serios?” Vrea să vadă dacă ai construit autentic. Nu îi place nici superficialitatea, nici forțarea. Dacă stai într-un loc care nu îți mai priește, s-ar putea să îți aducă situații foarte dure ca să te trezească, la fel și dacă nu ții cont de problemele financiare, îți va da altele mai urâte, te va pune să cheltuiești diferit.

Cei care au învățat lecțiile din 2020, care au acceptat limitările, vor fi ajutați de Saturn pentru că el iubește seriozitatea și răbdarea și urăște victimizarea. Cu cât tragi mai tare de o situație care nu merge bine, cu atât nu o să se întâmple nimic bun. Cu cât lași lucurile să meargă de la sine și nu forțezi nota, cu atât vei vedea că în timp, ițele se descurcă singure și lucrurile se așază. 

Berbec

Retrogradarea lui Saturn are câteva obiective în viața ta: să îți dai seama ce prieteni vor mai face parte din viața ta, dar și cât de autentice sunt planurile pentru viitorul apropiat. 

Taur

Saturn va retrograda în zona carierei. Este posibil că, încă de astăzi să reimți presiune, frică, anxietate. Deși nu s-a întâmplat încă nimic concret. 

Gemeni

Lecțiile aduse de Saturn în ultimii doi ani te-au maturizat cu forța, dar îți vei da seama că mai bine că s-a întâmplat așa. 

Rac

Saturn te va provoca să îți dai seama cât valorezi, cum te vinzi, dar și că nu ai limite personale. Iar lipsa lor duce bineînțeles la victimizare. 

Leu

Saturn va rerograda în zona relațiilor. Vei începe să accepți ce nu poți schimba și vei fi nevoit să te preocupi mai mult de bunăstarea ta emoțională. 

Fecioară

Retrogradarea lui Saturn te va obliga să fii mai atent la stilul de viață. Că pe undeva este posibil ca tu să îți neglijezi unele nevoi doar pentru a munci. 

Balanță

Saturn va retrograda în zona a iubirii. De sine în primul rând. Mulți dintre voi pot începe să își vindece problemele din copilărie. 

Scorpion

Saturn va retrograda în zona familiei și a casei în care locuiți. Veți întâlni tot felul de provocări și veți învăța că nu puteți controla chiar totul. 

Săgetător

Saturn va retrograda în zona comunicării și a călătoriilor. Deci este posibil să vă confruntați cu destule întârzieri în aceste domenii. 

Capricorn

Modurile în care vă câștigați și cheltuiți banii vor fi luate la rost de către Saturn. Poate că sunteți prea zgârciți cu voi și generoși cu alții. 

Vărsător

Retrogradarea lui Saturn îți va arăta care îți sunt limitele: fizice, mentale și emoționale. Și că nu are rost să încerci să fii ceea ce nu ești. 

Pești

Retrogradarea lui Saturn aproape că te va implora să lași victimizarea și să te încrezi în ceva mai presus de către tine. Nu neglija deloc sănătatea!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel